Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (85/172) > >>

challenbeen:
Vidicu prvo hoću li uspit srediti sve ostale stvari prvo (nova posuda, pripasati hladnjak, sjedalo riješiti) pa pogotovo ako nađem ispravnu kadu sa sjedalom od purejeta mc3, onda cu definitivno donit čoviku plastike da ih pobrusi i popitura opet. Dečko je to odradio fenomenalno i u Zadru ću ga definitivno preporučiti bilo kad bilo kome  :headbang:

btw, 110 eu pošiljka je naručena sa originalnim dijelovima pa poslikam kad UPS to dostavi  :glasses9:
- novi ključevi sa bravom
- plastika di je štop svitlo
- posuda hladnjaka sa čepom
- neke sitnice povezano sa prednjom bravom
- prekidač žmigavaca
- sistem za prelijevanje  :icon_biggrin:

mic:
Hehe hvala na pohvalama Challe :toothy9:
Na slikama izgleda možda malo bolje nego što zapravo je ali u svakom slučaju nije loše... Orandzine kore nema, lijepo se nalio akril iako nikad nisam radio sa tim akrilom do sada... Ima koja trunka prašine ali sve u svemu nije loše. Nadam se da ces biti zadovoljan i drago mi da sam i ja malo doprinjeo NRG buildu :icon_thumright: :toothy12:

challenbeen:
Ovo je za sada bila najduža vožnja u komadu. 14 km divljanja po selu  :toothy3: ima nekih 150 metara lagane vožnje po travi hahah  :happy8:

A ovo je rezultat koji mi se desio iako sam krpa i zaštitio čep folijom.. Odlučio sam da ga više niti neću voziti dok se ne zamijeni posuda... Čak sam sad skuzio da je na jednom mjestu vec antifriz nagrizao farbu hahah.. TRAGEDIJA.

Corector:
Pohvale Micu za farbanje, obo je bas lijepo ispalo.

Jel ti to nas zanebavas ili su ove osuncane slike danas slikane????

challenbeen:
ne zanebavam vas :) danas je zadnji lijepi dan na Jadranu (makar na Pagu)... od večeras cca 22:00h, kreće sezona kiše... minimalno 10 dana traje..  :'(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju