Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (86/172) > >>

challenbeen:
I tako... malo po malo, skuter dobiva svoj finalni izgled. Boja nikad ljepša, skuter nikad ljepši. Doduše, nekome se ova kombinacija ne sviđa a meni rastura...

Ovo su odvojene fotke, jer je upitno hoće li ovo ići na skuter ili će se skidati boja i opet prefarbati... tj ne ići ovaj "inox" nosač tablica jer ne znam kako bi metnija tablicu na skuter jer smeta... Nisam montirao ovaj spojler, jer mi ultra skupa 4 nosača stižu sa posudom :icon_biggrin: no svakako, ne čini mi se mudrim izborom što sam ga obojao u ovu narančastu ili žuta što je već haha ... možda dobije reinkaraciju i bude pretvoren u strukturno crnu  :laughing7:

SCANIA R500:
Lijepo....   ::) dali se moze pripasat taj sat sa obrtaljkom na runner-a.... Vidim da je po obliku isti... Jer taj ima obrtaljku :toothy10:

Corector:
Meni se svidja finish, i svidja mi se sto je jedinstven.
Jedino mi se ne svidja sto te je sivo nebo potjeralo u garazu ha ha

--- Citat: SCANIA R500 - 02 Prosinac, 2020, 14:34:56 ---Lijepo....   ::) dali se moze pripasat taj sat sa obrtaljkom na runner-a.... Vidim da je po obliku isti... Jer taj ima obrtaljku :toothy10:

--- Kraj citata ---

Moze moze, sve ti je kompatibilno, cak niti plastiku oko sata ne moras mijenjati. Ako te zanima sat, obavezno mora biti od karburatorskog modela jer od purejeta nece raditi obrtaljka.

challenbeen:
 :skuter: :victoryyyy:

challenbeen:
Evo ubacio sam plastiku na prazno samo da vidim kako u konačnici izgleda skuter. Ja sam oduševljen.

Kako sam već naručio sa satovima ovu plastiku od purejeta za akumulatore, malo sam radio preikane za overrange akumulatore  :headbang:

Odmah sam odradio i vađenje antifriza špricom i skinuo sam posudu da odmah sve pripremim za ponedjeljak sljedeći  :glasses9:

Pošto imam masovnog iskustva sa sklapanjem AIO sustava hlađenja u svijetu računala, palo mi je sada napamet da složim ovaj sistem bez posude...  :icon_tongue: moram razmisliti hahha ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju