Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
tommy, one boje su bile samo ono po čemu ću birat. tj baby blue u orginalu. Napisao sam već da sam sa curom birao boju u spektruma i da smo baš tu odabrali a ne da sam uzeo kod boje od porshe ili nekog drugog auta i po njemu iskombinirali, jer tako nije ni ova narančasta pa neka, nije ni plava :glasses2:
Hvala ljubooo, nadam se da će ispast puno bolje kad sredim do kraja sveee
I da, počastim se u bauhausu sa nosačem tablice za 50cc, nekim šarafima koji su mi falili, i kupim H7 žaralju misleći da će mi pasati u far... da mogu naručiti sa aliexpressa H7 LED... i da, idem odma neke best buy naručit hhohoho... ne da radu, rasturaju... i da, nekidan sam naručio i naljepnice .. :glasses9: samo bijele, ne znam kako sam to kliknio al ajde...
Tomi_ZG:
Aha nisam skužio,ja sam mislio da si kopirao Gulf livery
challenbeen:
Evo, postavio sam bočnu nogaru, ispala mi je super, postavio sam plastiku na sjedalu, i riješio sam zadnje štop svitlo, lik mi je bio rekao da mu je nešto palo po skuteru i da je samo taj dio bio oštećen kao što se i vidi. Uspio sam ovako zakrpati sa nebi vjerovali, setom za servis računala (taj dugački šaraf) hahaha, a doradit ću ga kad mi stignu LED T5 žarulje za štop svitlo...
challenbeen:
Čovik riješio, ostao sam zapanjen rezultatima. Čovik oduševio i preporučam ovog majstora svakome. Naš MIC sa forumaa :headbang: :headbang: :icon_thumright: :icon_thumright:
aragonY:
A ne valja sad ovooo!
Sad mu moras i ostale dati da ti lakira, da bude u tonu. ;D
Kod mica na casove! :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju