Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (83/172) > >>

Corector:
U jbt, meni je ovako bilo svaki dan, pa sam bio primoran dat otkaz.

Tomi_ZG:
A bokte koji baksuz,pa ovakva količina sranja ne zadesi ni ona dva lika u a-je-to crtiću  :toothy11:

challenbeen:
Pročitao sam još danas vaše odg, ali nisam znao što bi vam napisa pametnog. Danas je dan ispao malo bolji, ali slično ko jučer. Zabrijao sam da je srijeda... I tako, odem po plastike, poskidam ih, vidim da su čak bolje nego što sam mislio sinoć.. Zapravo, jako sam zadovoljan kako su ispale. Danas sam se skulirao i krenio sam lagano slagati plastike. Malo po malo i složio sam sve uz nekih 20 puta preslagivanja i modificiranja šarafa.

Unatoč boju i narudžbi i to što mi se čak na papiru i svidila kombinacija boja, mislio sam da sam se zaje*o maksimalno što sam baš na ovom skuteru išao u tu kombinaciju. Iskreno, kad sam ga složio, stavio ovako van, i baš se zagledao, zaljubio sam se i oduševio zapravo kako je dobro ispalo sve. Veliku sam plastiku dao profesionalcu jer stvarno živce ne mogu platiti a njega mogu. Dapače kompenzirao sam dell17.5 i dao mu još za kavu da se nađe a i ostavio keš za boju, jer naravno umislio da je srijeda pa mislio da ću u dućanima kupiti boju, promijeniti gume na autu i tako to.. tragedije po challenbeenu.

ljubo46:
Bas je dobro ispao
Jako mi se svida
Pun pogodak :headbang:

Tomi_ZG:
Pa plava je skroz dobra,jedino si malo fulao nijanse ak si išao na Gulf boje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju