Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
challenbeen:
Tako je dragi Dario, boja je pogođena top hahah :icon_scratch:
challenbeen:
Bio u Zadru po Piaggio dijelove pa me prvo policija zaustavila i zamalo pisala kaznu, zatim išao u Piaggio servis, naravno radu inventuru, molim te dođi sljedeći tjedan, otišao u temperamenta po moment ključ 3/8, naravno - NEMA, odem tražit fucking rolice, čim spomeneš Piaggio svi se naježe, nedaj Bože posli spomeneš da ti trebaju utezi variomata, ni ne kažem koje već viće da nema, odem u spektruma po farbu po ostatak dijelova, naravno nema komponenata za umiješat boju, molim te dođi sljedeći tjedan, ja već poludio, i odem u ivičeka, i KONAČNO DA NEŠTO IMAJU. Pišljive trakice za označavati boju da mogu šarat po NRG. Ajde, barem nešto. U međuvremenu sam naletio na ove zamjenske prekidače za NRG. Jel se ovo isplati kupovati tj da naručim sa aliexpressa ili da se ne zajebavam i da kupim u Pia orginale?
challenbeen:
27.11.2020 - dan tragedija.
Prvo krenem lagano složit plastike, da si pogledam u koju kombinaciju boja bi mogao složit sve. I tako, malo mučkam se, nečkam između crne, plave ili narančaste. I tako padne odluka na narančastu. Cool. Idemo raditi pripreme!!!
Pukne mi šprica tokom čiščenja. LUUUUD...
Skinio sam i pobrusio ručke kočnica. Mislim da ću svejedno nove naručiti. Ove su mi ama malo krive i tresu se, no htio sam si pobrusiti da vidim kako je to. Uz put sam ih spremio i za špricanje...
Malo po malo, sitim se da bi trebao i bočnu nogaru riješiti također. Pobrusim i nju ali samo donji dio. Spremim je za špricanje.
Odmah kad sam krenio slagat skuter, želio sam ovo napraviit. Kad bude dvobojan, udubina na blatobranu ide u drugu boju. Tako evo i pripreme za špricanje.
Ubacim sve u auto, i krenem lagano u svoju komoru, i pripremim lagano sve za špricanje.
Promijenim diznu na šprici koja je bila namijenjena za špric kit. Ispadali mi dijelovi po svuda. pa krenem, testirat, padne razrjeđivač, pa se skoro razrjeđivačem pošpricao u oči... pa zapeo za dasku pa popadalo nešto dole, pa krenem špricat, i onda mi se krene stvarati pjege, razlije mi se, pa ludd tako, odem čistiti alat, i prolije mi se sve po stolu.. hahahah ... ludnica. Pa sve počistio, pogasio, zatvorio i otišao od tuda sa bez ikad manje volje. Vidićemo katastrofalne rezultate ujutro. E da, zaboravio sam na pticu koja je uletila pa mi pobacala prašinu po farbi.... hahaha ... tragedija!
matija84m:
A kolko se tebi sranja dogodilo u jednom danu :jacuseubit:
challenbeen:
a što da ti pametnog kažem, haha ... bolje bi mi bilo da nisam ni išao gore, ali što je tu je. Ljudi smo, nema što se ne može popraviti samo mi ide na*urac brušenje.. hahahah nije mi to po volji... sutra javljam stanje svega... žao mi je samo što nije ispalo kako treba odmah. Ali dobro, ja nebi bio ja da se sve ne radi 2 puta :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju