Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (4/172) > >>

challenbeen:
i dajte, trebam sve - ležajeve sa getribe, radilice, i dekl, jel tko zna koji su, i koju marku uzet i model? dok imam keša da sve naručim...
- uz sve ovo, zadnji amortizer, koji točno ide na NRG?

ako gore niste pročitali, dajte ovo:

--- Citat: challenbeen - 06 Rujan, 2020, 14:12:34 ---
Pitanja:

-> gledao sam malo po forumu, naletio sam da se može 7-13% getriba produžiti a možda i jače... zanima je jel tko zna u kakvoj kombinaciji pa da nešto polovno uzmem da uštedim makar na tome

-> (ovo sam riješio tako da sam papagajkama uhvatio pa gedorom odvidao)

-> prednji dio motora i vilice još nisam krenio dirat... koje su najbolje vilice a da paše na ovog NRG? da odma i to krenem tražiti i odmah pripremiti za search

--- Kraj citata ---

dario007:
Jbg nisam ti rekao da slika mora biti bez magneta,ili ako nemas radapciger slikaj sa one unutarnje strane u predjelu magneta,stariji blok ima jednu rupu kroz koju prolaze zice namotaja.Namotaje je isto netko skidao jer su inace zice propeljane ispod lulice vode.

7 i 13% ti pase sa Zip-a AC 7% je primar,a 13% sekundar.Problem je samo sto nema svaki Zip istu getribu,pa je to lutrija pronaci.
Serijski prijenos je 13/46,13/48
Zip   prijenos 14/46,15/48

Vilice ne pasu sa nicega bez kemije,osim sa starog vxr-a,samo onda prednji kraj bude vislji za jedno 5cm i ne vozi se dobro i nakaradno izgleda.

Jesi uspio variomat sa trokut turpijom odserafiti?

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 06 Rujan, 2020, 15:28:33 ---Vilice ne pasu sa nicega bez kemije,osim sa starog vxr-a,samo onda prednji kraj bude vislji za jedno 5cm i ne vozi se dobro i nakaradno izgleda.

Jesi uspio variomat sa trokut turpijom odserafiti?

--- Kraj citata ---

Dobro, iskemijat ću nešto, vidiću još jel se ove daji rijesit ili su za smeće..

Variomati i kvacilo je skinio tata, ja sam odusto i poslo sve u 3pm, za 2 minute cujem samo kompresor kako se puni, dok sam doso taman udario pištoljem, skinio vario, prebaci na drugi, dum dum dum, skine kvacilo hahaha.. samo sam se nasmijao i reko kako sam zab na pistolj i kompresor

matija84m:
Ma ti si to kupil tati da slaze :toothy12:
Ma nemoj se zamarat sa duzom getribom.  Nece ti bit potrebna pogotovo ako ces ostat na 49ccm. Variomat je dovoljan u tom slucaju.

challenbeen:
Ma psovo sam i vikao ko budala pa je doso vidit sa kime se tucem  hahahaa... Jao jao... Biće ovo dobar skuterić...

Kroz ovaj tjedan moram odlučit oće 50cc ili 70cc ić i koji...
A i kod buddy i mica na dijagnostiku određeni djelovi da se vidi jel ispravno i što i kako bum dalje ulagal, neeee...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju