Tehnički kutak > Garaža

Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen

<< < (5/172) > >>

tdj595:

--- Citat: dario007 - 06 Rujan, 2020, 14:54:59 ---Ja sam powera stavljao na bok kad sam anlaser mijenjao,pa mi je tako bilo jednostavnije posto se power tesko podkloca jer je tank sa donje strane.Mc3 potklocas kako oces pod ovaj željezni dio ispod ralice.

--- Kraj citata ---
Mozes nogare od suvozaca skinut i vratit ih naopako i onda podmetnes bocno pod svaku nekakve 2 stolice ili slicno, tako sam ja uvijek radio na njemu i onda imas pristup svemu

matija84m:
Ako mozes stavi neki base kit.
S obzirom na iznad prosjecne gabarite bit ce ti 49ccm dosta slabusan za vozit.

challenbeen:
Vozio sam od buddy 50cf stock sa pilom i malosijem, išlo je ko blesavo.. a ja bi samo da složim nešto dugotrajno i da ide barem 80 km/h i to je to

Okej, getriba ostaje stock, kvacilo ostaje stock, dalje?

Jel ima smisla opet pitati isto pitanje za koje lezajeve, iglicasti, zadnji amortizer?  :toothy12:

dario007:

--- Citat: tdj595 - 06 Rujan, 2020, 18:25:49 ---
--- Citat: dario007 - 06 Rujan, 2020, 14:54:59 ---Ja sam powera stavljao na bok kad sam anlaser mijenjao,pa mi je tako bilo jednostavnije posto se power tesko podkloca jer je tank sa donje strane.Mc3 potklocas kako oces pod ovaj željezni dio ispod ralice.

--- Kraj citata ---
Mozes nogare od suvozaca skinut i vratit ih naopako i onda podmetnes bocno pod svaku nekakve 2 stolice ili slicno, tako sam ja uvijek radio na njemu i onda imas pristup svemu

--- Kraj citata ---

Vidio sam vec tu shemu kod tebe,ali imam neku klupicu i gajbu koja pase kao salivena dole...

challenbeen:
Pošto sam cijeli dan na poslu i neću skuter vidit do sutra, malo tražim djelove... :confused5:

Da li ovo išta valja:  :icon_scratch:

https://www.scooter-attack.com/en/product/racing-crankshaft-reinforced-piaggio-gilera-derbi-aprilia-vespa-26094

https://www.scooter-attack.com/en/product/water-pump-repair-kit-piaggio-28576

Za sada su mi u košarici:
zadnji amortizer, mikro remen, remen, set oprugica za štelanje, priljubnica, reed valve, neki sitni djelovi za plastiku, dr evo, malossi mhr, ležaj iz dekla, ležajevi koyo za radilicu sa semerinzima, orginal pakne, sajla brzinomjetra

da li da uzmem posebni igličasti iz dr evo seta ili je i ovaj dobar?

ostaje mi još pronaći auspuh...
a eveentualno karb 19/21 zbog zagrijavanja, trenutno imam 17,5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju