Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG MC3 DD LC 2003 by Challenbeen
matija84m:
Ajde dobro ti ide ako nisi nikad raskopao takav skut :icon_thumright:
Oko kvacila se nemoj zamarat, nemoguce da su ga unistili jer je dobro.
Po klipu se vidi da je bilo nekad nekakvo ljepljenje i diht masa na glavi upucuje da je netko slagal, ali to je nebitno isto.
Vodenu pumpu obavezno orginal uzmi i onda si bez brige.
E da i Dario skuter obicno polegne na ljevu stranu, budes vec sam skuzil zakaj na ljevu. Hahahahaha ali ima razlog.
challenbeen:
treba na kvačilu promjenit oprugice, centralni, i malo ga ispuhat i oprat, po mome oku jel...
aa što se tiče klipa, mislim da će ostati ili na polici za uspomenu ili ide u smeće... bolcna će doć nova, igličasti isto
do radilice još nisam doošao ali polako..
vodena će isto nova doć, samo ne znam ocu li komplet, ili reparirat, iskreno nisam je još otkrio gdje je hahahaha
Pitanja:
-> gledao sam malo po forumu, naletio sam da se može 7-13% getriba produžiti a možda i jače... zanima je jel tko zna u kakvoj kombinaciji pa da nešto polovno uzmem da uštedim makar na tome
-> uz to, ne znam kako skinuti zadnji amortizer, jebe me, našpricao sam ga wd i avasolom, ali okreće se sve, pokušaću ga još sa kliještima stisnut pa gedorima nastavit okretati...
-> prednji dio motora i vilice još nisam krenio dirat... koje su najbolje vilice a da paše na ovog NRG? da odma i to krenem tražiti i odmah pripremiti za search
Poggiali:
Fino to tebi ide... samo pucaj slike radi sebe, jer nema sanse da sve zapamtis, i nemoj zurit... uzet ce ti i vise vremena nego planiras, al napravi kak spada, pa da si posle ne mislis ...
E da, vidim da su ti ivasol/dimmer preporucili, mada ja bi radije probao ako ide sa naftom, jer od nje ostane masno, a zeljezo bolje da je masno, sporije oksidira...
Takodjer sve metalne dijelove naulji ako ce ti stajat neko vrijeme, da ne hrdja....
Za to bi godiste bilo dobro ic sa novim crijevim, pa cak lajtung od kocnica... nije tolko skupo kolko glavobolje moze napravit...
edit... za getribu ja cak nebi gledao, jer serijska je dosta duga, stavis neki vario i jos si je produzio malo... bez 70cc na tvoju kilazu nista nebi gledao produzivanje :happy6:
dario007:
Termogrupa ako ima piaggio zig je od nrg/runner/zip prije 98.g 4 kutna.
Ja sam powera stavljao na bok kad sam anlaser mijenjao,pa mi je tako bilo jednostavnije posto se power tesko podkloca jer je tank sa donje strane.Mc3 potklocas kako oces pod ovaj željezni dio ispod ralice.
Ajde slikaj blok sa mjesta gdje se vide namotaji,da vidimo jel i blok kao i cilindar sa stare ili nove tipe...
challenbeen:
Za sada sam izglanjco koliko sam mogao dekl i sve rastavio iz njega, tko to sastavi, sastavi hahaha ... :drunken_smilie:
Ovo je za sada jedina fotka iz bliza koju imam, nedjelja je, idem se vozat na xmaxu :glasses9: ;D
nastavljam ili sutra navečer ili utorak kroz jutro/dan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju