Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Curi antifriz
muzgavac:
--- Citat: matija84m - 31 Kolovoz, 2020, 16:41:56 ---Kolko dugo vremena ostavis da se osusi diht masa kad slozis?
--- Kraj citata ---
ostavio sam sigurno 7-8 minuta prije nego sam nataknuo crijeva na poklopac i upaliio motor sa se odzrači
tdj595:
Pa ne osusi se super ljepilo za 8 min...
Ne znam hoce li ti drzat stari dihtung jbg vidi je li pravilnog oblika ako je nagnjecen onda i bolje sve nalitat diht masom
robyakarider:
a onako slucajno, ali jako slucajno, postoji jedna jako mala mogucnost da pusta pumpa vode
matija84m:
Kad slazem nesto takvo sa diht masom onda ostavim da se susi preko noci barem. Iako bi trebalo 24 sata.
muzgavac:
--- Citat: tdj595 - 31 Kolovoz, 2020, 16:50:12 ---Pa ne osusi se super ljepilo za 8 min...
Ne znam hoce li ti drzat stari dihtung jbg vidi je li pravilnog oblika ako je nagnjecen onda i bolje sve nalitat diht masom
--- Kraj citata ---
Nije problem kupit dihtung 15kn, ali kupio sam ga i montirao ima 3 mjeseca, još uvijek je okrugao kakvog sam ga i kupio,nije se nagnječio, no uzet ću drugi pa probat sa njim....koliko duga da ostavim da se diht suši jbg...navedno je na kutiji 5 do 10min....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju