Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Curi antifriz
muzgavac:
--- Citat: robyakarider - 31 Kolovoz, 2020, 16:45:03 ---pa valjda vidis ako pusta na poklopcu/gumici ili iznutra na semering pumpe
--- Kraj citata ---
u prvom postu sam zaokružio gdje izlazi tekućina, kako izgleda kad pušta semering pumpe?? nisam imao iskustva sa tim...
v3kac:
--- Citat: robyakarider - 31 Kolovoz, 2020, 16:51:26 ---a onako slucajno, ali jako slucajno, postoji jedna jako mala mogucnost da pusta pumpa vode
--- Kraj citata ---
Meni se čini baš to jel ljetos sa istim simptomima na leaderu meni je bila procurila, prilično je osjetljiva za promjeniti a nije niti jeftina oko 300 kuna.
tdj595:
E jbg ako ti ne mozes skuzit je li curi dole na ispustu ili se samo slijeva s poklopca pa dole kapa onda ce ti tesko ko pomoc ovako. Najbolje po meni reparirat sve i miran si. Znaju otic te pumpe cesto, ja sam preventivno repariro na beverlyu na 30k km
muzgavac:
evo tu se skuplja i slijeva lagano....jbg nisam serviser nisam vidio nikad kako pušta kad ode semering pa da sam siguran 100%, nazad dvije godine mi je baš curilo, kad bi stao sa skuterom ostala bi lokva tekućine ispod njega, odveo sam ga u servis i navodno su bila puknuta krilca propelera, sad samo kao lagano izlazi i slijeva se... ne gubi previše vode...radna temperatura je normalna...pokušat ću još jednom sa dihtungom i diht masom i ostavit jedan dan da se suši....
robyakarider:
i promijeni si to blato od antifriza
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju