Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Curi antifriz
muzgavac:
--- Citat: matija84m - 31 Kolovoz, 2020, 16:27:14 ---Nemoguce da diht masa smeta, moze samo pomoc da bolje brtvi.
Ocisti diht nasu na poklopcu i kanal za gumicu da je cist. I slozi ponovno pa vidi.
--- Kraj citata ---
To sam i napravio danas, dobro očistio poklopac i kanal i osušio, poskidao ostatke diht mase sa dijela na koji sjeda poklopac, stavio diht masu u kanal i onda stavio gumicu/dihtung u kanal, sve vratio i zavidao, ostavio pet minuta da se osuši prije nego sam vratio crijeva na poklopac da ne bi slučajno dok je diht svjež se nešto pomaklo.... i opet curi čak više čini mi se nego kad sam danas napravio sve...
tdj595:
Ne smeta ako je sve cisto bilo ali ako je vec neko prije mazao pa ostalo onda moze smetat da ne sjedne sve dobro. Svakako se ne stavlja diht masa kad ima papirnati ili gumeni dihtung, ja uvijek namazem s masti i dosad mi nista nije popustilo. Diht mase je ok namazat kad se fusari sa starim dihtunzima pa to onda drzi i slicno, ali ako imas novi dihtung i svi dosjedi su ok onda nema potrebe
Izgleda da je onda nesto iskrivljeno kad curi tako, provjeri kako nasjeda poklopac bez dihtunga kad je sve ocisceno. Ako vec stabljas diht masu onda bi trebo i namazat drugu stranu i sve rubove oko dosjeda dihtunga da tu drzi ako dihtung popusti
matija84m:
Kolko dugo vremena ostavis da se osusi diht masa kad slozis?
robyakarider:
pa valjda vidis ako pusta na poklopcu/gumici ili iznutra na semering pumpe
muzgavac:
--- Citat: tdj595 - 31 Kolovoz, 2020, 16:39:49 ---Ne smeta ako je sve cisto bilo ali ako je vec neko prije mazao pa ostalo onda moze smetat da ne sjedne sve dobro. Svakako se ne stavlja diht masa kad ima papirnati ili gumeni dihtung, ja uvijek namazem s masti i dosad mi nista nije popustilo. Diht mase je ok namazat kad se fusari sa starim dihtunzima pa to onda drzi i slicno, ali ako imas novi dihtung i svi dosjedi su ok onda nema potrebe
Izgleda da je onda nesto iskrivljeno kad curi tako, provjeri kako nasjeda poklopac bez dihtunga kad je sve ocisceno. Ako vec stabljas diht masu onda bi trebo i namazat drugu stranu i sve rubove oko dosjeda dihtunga da tu drzi ako dihtung popusti
--- Kraj citata ---
onda da očistim sve od diht mase i stavim samo dihtung i tako probam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju