Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg SPower by Mali_598
Mali_598:
--- Citat: dario007 - 13 Rujan, 2020, 21:06:56 ---Ploca ti kosta skoro kao i novi multivar.Neki decki su to i na novim variomatima radili kako bi bilo vise zuba koji love radilicu.Ne smeta to nista,doduse i bolje da je tako.
--- Kraj citata ---
Hmm znaci onda samo klizace ako bas nicem ne smeta
dario007:
Jep
igor.sb:
Nikad mi nisu bile jasne te fore igranja inzenjera
Najbolje da kalotu zavare na radilicu :dontknow:
Mali_598:
Eo da se javim posto me dugo nije bilo :sad1: nije se radilo nista specijalno na motoru felge su poslane na pijeskarenje i dosle prosli tjedan medutim izgubio volju posto sam vidio da su grubo pijeskarene i da filer nece moc pokrit kak spada pa sam sad nakon tjedan dana odlucio ubit vrijeme poslje posla i uzet ih brusit na vodu sa 400 papirom pa cemo vidjet nadam se da za viken budu u fileru :icon_biggrin: dok su felgice bile na pjeskarenju nabavljena je plastika kod volana sa vizirom koja je u boljem stanju od moje jos moram naletit na neke plastike da ga napokon polakiram da izgleda na neke :toothy9:
Evo i izbliza kak izgleda tekstura sad mi je i drago sta nisam ramu dao pijeskarit kak sam imo u planu ali sad gledam da bi kupio pijeskarilicu na sodu pa se nikad nezna mozda i ona zavrsi ispijeskarena :laughing11:
challenbeen:
Samo nađi pravog majstora. Ja sam našao za 500 kn da mi ispjeskari felge i ramu, te baci temeljnu, i ispalo je brutalno dobro (vidi temu)! Moraš ljudima koji pjeskaru ili reć što treba napraviti, ili nać nekoga tko to radi do sad...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju