Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg SPower by Mali_598

<< < (4/20) > >>

dario007:
Ugrij samo jako cizmicu i neku osovinu stavi umjesto originalne pa izbij

Mali_598:

--- Citat: dario007 - 09 Rujan, 2020, 06:23:36 ---Ugrij samo jako cizmicu i neku osovinu stavi umjesto originalne pa izbij

--- Kraj citata ---

Hmmm nelosa ideja prbat cu pa javim  :icon_thumright:

Mali_598:
E ovak krenuo jucer pisat i zaboravio  :) ujutro ja oso na poso i burazu bilo dosadno pa je on iso mijenjat ovu jednu cizmicu bez da mi je reko pa mu nisam ni reko da proba grijat... Ugl nije uspio pa su stari i on sporezali teleskop i iscupali cizmicu i to slozili na vilicu od powera.

U medu vremenu taj dan me zvao frend da jel mu mogu dofurat neke dijelove pa se sjetio da doma ima stari yss od sp-a tak da sam ga jucer kupio za 50kn nije u nekom stanju al sam razmisljo jbt bar je od sp-a a ne od pedesetke i dns ja njega smontio iso probat ali jbg smece pre makan je prodem kroz rupicu i jos nekih 100m skacem po motoru dok se ne umiri tak da cu ipak vratit amortizer od pedesetke :confused5:

Mali_598:
Update da javim da mi se pocelo cut neki zvuk iz masine zavodno je iglicasti pa cu morat to ic slozit mislio sam odma promjenit i lagere i moram narucit nove klizace i onu plocu na kaj idu klizaci za mutivar posto je neko radio kemije  :icon_scratch:

dario007:
Ploca ti kosta skoro kao i novi multivar.Neki decki su to i na novim variomatima radili kako bi bilo vise zuba koji love radilicu.Ne smeta to nista,doduse i bolje da je tako.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju