Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg SPower by Mali_598

<< < (6/20) > >>

Mali_598:

--- Citat: challenbeen - 24 Rujan, 2020, 20:45:58 ---Samo nađi pravog majstora. Ja sam našao za 500 kn da mi ispjeskari felge i ramu, te baci temeljnu, i ispalo je brutalno dobro (vidi temu)! Moraš ljudima koji pjeskaru ili reć što treba napraviti, ili nać nekoga tko to radi do sad...

--- Kraj citata ---

Pogledo sam temu i dobro izgleda reklo se je majstoru kaj se radi i zasto se pjeskare cuo sam dosta do rih kometara za covjeka pijeskar stare aute... Pa mi je odma u glavi bilo da ce bit ljepo glatko medutim nije ali dobro sta je tu je

challenbeen:
mislim da na tvoj ide sad špric kit i da se onda brusi sa 800, te onda pitura... no ne hvataj me za riječ... kad je sve dole, opjeskari i ramu...

dario007:
To ti sprickit pokrije bez problema...

Mali_598:

--- Citat: challenbeen - 24 Rujan, 2020, 20:52:27 ---mislim da na tvoj ide sad špric kit i da se onda brusi sa 800, te onda pitura... no ne hvataj me za riječ... kad je sve dole, opjeskari i ramu...

--- Kraj citata ---

Ma sastavljena je mrcina tak da cu ramu za sad odgodit

--- Citat: dario007 - 24 Rujan, 2020, 20:56:28 ---To ti sprickit pokrije bez problema...

--- Kraj citata ---
Hmm neznam bas jer je pod prstom jako grubo rade cu ja to ozuljat da mi bude kak spada nego da se sj**em pa opt brusit lak

aragonY:
Pa naneses spricgit i njega pobrusis da bude glatko. Lakse brusiti spricgit nego aluminij..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju