Tehnički kutak > Garaža

Piaggio nrg SPower by Mali_598

<< < (3/20) > >>

challenbeen:
Imaš li što djelova od starijeg NRG sa kojim je došo SR150 ako sam shvatio? treba mi par sitnica, tipa bravu sa ključem i kompletno sjedalo, te poklopac akumulatora ...?

Mali_598:
Imam neke gluposti javi se u pm

ljubo46:
A jbt kupis skuter i onda je gore 172... pa to je kao da dobijesa na lotu...u kakvom je stanju?
Kako ja nisam takve srece :dontknow: :happy6:

Inace svaka cast pratim dalje

Mali_598:

--- Citat: ljubo46 - 07 Rujan, 2020, 21:07:13 ---A jbt kupis skuter i onda je gore 172... pa to je kao da dobijesa na lotu...u kakvom je stanju?
Kako ja nisam takve srece :dontknow: :happy6:

Inace svaka cast pratim dalje

--- Kraj citata ---

To mi je dosta ljudi reklo  :toothy12: jos ja pitam decka jel znao da je 172 kaze da ni on nije znao sad se jos vise lupa po glavi kaj je prodo motor

Nisam rastavljo al kroz usis i ispuh kaj sam gledo nezgleda lose radilica mi se cini da je serijala

Mali_598:
Za vikend se je radila budget reparacija vilice ubrizgavo sam wurth-ovu mast u spreju, na ruku je sad velika razlika.(mislim da netrebam previse pisat posto je dario007 detaljno objasni kod sebe pa nisam ni sliko)

share image

Uzo sam i set lezajeva pa sam i to odma zamijenio.

Na rami sam donji dio grio fenom i hladio plinom za upaljac pa montiracem izvuko van.

(stari)

Novi sam ubacio u skrinju i ramu opet grijo i lego je prstima dokraja al sam ga jos malo potuko da budem siguran.

picture to url    (novi)

Posto sam ja imo od mca vilicu za prvu ruku, gore mi je pasala felga od starog runnera medutim na powerovu vilicu nepase pa sam sad krenuo u zamjenu cizmica.
Uspio sam powerove cizmice skinut a na mc-ovoj jednu druga me zeza pa sam probo naspricat wdom i nitrom mozda ude unutra pa cu sutra nastavit dalje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju