Tehnički kutak > Garaža
Piaggio nrg SPower by Mali_598
Mali_598:
--- Citat: aragonY - 31 Kolovoz, 2020, 15:07:02 ---Nadam se da ne planiras ostaviti plasticne vezice na spuhu? ;D
--- Kraj citata ---
Haha ne ne ovo sam stavio jer sam krenul omotavat auspuh i tek kasnije skuzio da sam pre velike kupio :laughing6:
challenbeen:
jel imaš kakvu fotku kako su i gdje zavarili nosač od SP? baš me zanima ako meni nešto suludo padne na pamet :glasses2:
btw, kako napreduje projekt?
Mali_598:
Eo da neispadne da se nije bas nista radilo ;D
Stigla mi je maska pa sam iso plastike namontirat, neke su u dolasku neke jos trazim pa kad se sve nabave idu na brusenje :)
dario007:
--- Citat: challenbeen - 05 Rujan, 2020, 22:52:13 ---jel imaš kakvu fotku kako su i gdje zavarili nosač od SP? baš me zanima ako meni nešto suludo padne na pamet :glasses2:
--- Kraj citata ---
Tebi to ne igra ulogu,jer je to potpuno druga prica,ali utjesno je to da je sp i nrg isti dole na podu,tako da je pickin dim zavariti ruku od sp nosaca.
Mali_598:
--- Citat: challenbeen - 05 Rujan, 2020, 22:52:13 ---jel imaš kakvu fotku kako su i gdje zavarili nosač od SP? baš me zanima ako meni nešto suludo padne na pamet :glasses2:
--- Kraj citata ---
Nemam fotku to se nisam sjetio slikat
Napreduje polako odusto sam od brusenja felgi jer sam popizdio pa bi trebale sljedeci tjedan ic na pjeskarenje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju