Trenutno imam 16 god i 9 miseca , imam vec 5 registriranih motora doma na mom imenu, sada, jos nisam polozio , vozim auto vec 4 godine a motore tek dvije. Posto nisam za am polaga s 14 i pol (15) ne isplati mi se vise sad kad cu dogodine za auto, niti a1 jer je skoro isto kao i dozvola za auto. Pa bih upisao a2 isti dan kad bih upisao za B jer nemogu cekati jos par mjeseca , triba mi odmah zbog posla i nije vise pitanje ako nego kad bi me zaustavili na motoru bez dozvole, za auto me manji strah. Iako ista kazna puno manja slucajnost, nebitno. Vec sam dobio 6 kazni i netribaju mi vise, kada bih upisao polaganje za a2 i B bili morao platit za 1 ispit od haka i za drugi ispit, bili mora ic u skolu za a2 i B (predmetne propise) pk meni ima smisla da nebi tribao ic 2tj za auto a nakon toga 2 tj za motor, i nema smisla da pisem ispit dva put ,a sad najbitnije pitanje, cijena! Jeli ja moram placat cca 8000 za auto i jos cca 6000 za a2 pa zajedno 14, ili bi me kostalo kao da polozim za a2 nakon b ili onrnuto cca 8000+ 2500-3000, a uz to i sati voznje. Hvala svima
Skraceno: da idem polagati za B i A2 s 17 i pol u isto vrime (isti dan bi oba upisao) sto bi sve mogli bit i sto bi morao napraviti/platiti/ raditi vise puta