Tehnički kutak > Tehnička pitanja

GP800 oZracivanje kocnica

<< < (4/4)

tdj595:
Jbg mijenjao 10ak puta, nije mi nikad povuklo zrak. Sad je bilo skroz malo tekucine i eto povuklo dok sam otvorio pipak dole

Pulss:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Kolovoz, 2020, 23:01:41 ---Meni samo nesto nije jasno:
mijenjali ste tekucinu, znaci, niste imali nove lajtuge i suhe celjusti pa da ste trebali napunit tekucinom.

Kako je zrak usao dok ste mijenjali tekucinu, niste valjda prvo staru tekucinu skroz ispraznili pa novu stavili? To se tako ne radi, jednostavno dodajes novu tekucinu dok ispustas na drugom kraju staru i ne kuzim kako bi zrak usao u sistem ako ispravno to radite.

--- Kraj citata ---
Istina, al sistem bi se triba odzracit svejedno bez problema ako je sve ispravno....

tdj595:
A evo to ti je ista kocnica ko na beverlyu nexusu i drugim skuterima samo ima neki drugaciji adapter i montira se naopako, nisam to jos vidio. Da sam na prvu skuzio da ima mjesta za okrenut ju kad se otpusti saraf lajtunga bio bi poso gotov za 10min, ali jbg vec nas je bio mrak uhvatio

Pulss:

--- Citat: tdj595 - 31 Kolovoz, 2020, 18:01:01 ---A evo to ti je ista kocnica ko na beverlyu nexusu i drugim skuterima samo ima neki drugaciji adapter i montira se naopako, nisam to jos vidio. Da sam na prvu skuzio da ima mjesta za okrenut ju kad se otpusti saraf lajtunga bio bi poso gotov za 10min, ali jbg vec nas je bio mrak uhvatio

--- Kraj citata ---
Bitno da si rijesia  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju