Tehnički kutak > Tehnička pitanja
GP800 oZracivanje kocnica
zvonkec92:
Eto super, inace vidio sam sam da postoje sarafi za lajtunge kaj na sebi imaju anlihter, nebi bilo lose to kupiti za sljedeci put
Pulss:
--- Citat: tdj595 - 30 Kolovoz, 2020, 12:48:35 ---Nije pomoglo odozdo, na kraju sam uspio otpustit na lajtungu malo celjust pa je nekako okrenut da bude koliko toliko uspravna, pa 2-3 puta odzracivo treso celjust dok nije izaso sav zrak. Pa onda opet otpustili lajtung i vratili kako treba stajat. Ali malo mjesta ima jer smeta auspuh pa smo se izgnjavili malo
--- Kraj citata ---
Jebena nema sema kad moras na lajtungu odracivat, to samo talijan moze izmislit.
matija84m:
Zamisljeno je da skuter okrenes naopako kao bicikl :toothy12:
Pulss:
--- Citat: matija84m - 30 Kolovoz, 2020, 21:07:51 ---Zamisljeno je da skuter okrenes naopako kao bicikl :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ima smisla ;D
Malo laksa opcija je skinit auspuh, kolo, celjust, pa celjust dzat u ruci sa odrzacnikon prema gori. Obavezno komad zeljeza medu plocice jer jebiga ako stisnu nevalja.
3alfa3:
Meni samo nesto nije jasno:
mijenjali ste tekucinu, znaci, niste imali nove lajtuge i suhe celjusti pa da ste trebali napunit tekucinom.
Kako je zrak usao dok ste mijenjali tekucinu, niste valjda prvo staru tekucinu skroz ispraznili pa novu stavili? To se tako ne radi, jednostavno dodajes novu tekucinu dok ispustas na drugom kraju staru i ne kuzim kako bi zrak usao u sistem ako ispravno to radite.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju