Tehnički kutak > Tehnička pitanja

GP800 oZracivanje kocnica

(1/4) > >>

tdj595:
S frendom sam mijenjao disk plocice na zadnjoj kocnici na gpu i krenuli promjenit kocionu tekucinu, medutim nikako ne mozemo uspjesno odzracit. Mislim da je problem sto je celjust na njemu "naopako" okrenuta znaci pipac za odzracivanje je prema dole a nema prostora za okrenut celjust uspravno pa zrak ne moze izac van. Izjebali smo se 4 sata i nista. Ima li kakav trik za to odradit jer mi se ne skida auspuh i zadnji kotac za podignut celjust uspravno

Pulss:
Sprica i komad crijeva i odzraci obrnuto. Kocionu nabijaj od doli iz celjusti, kad gori na cilindru prestanu mjehurici izlazit to je to.

tdj595:
Palo mi je i to na pamet ali nemam spricu dovoljno veliku, jesi siguran da ce tako radit?

Pulss:

--- Citat: tdj595 - 29 Kolovoz, 2020, 21:38:32 ---Palo mi je i to na pamet ali nemam spricu dovoljno veliku, jesi siguran da ce tako radit?

--- Kraj citata ---
Tako ja odzracujen uvik, lakse i brze. I kvacila neka na autima traze takve odzracivanje kad nece normalno.

Imas u ljekarni sprice kakve god oces. Trazi najvecu, napuni je punu i deri, kad se gori casica napuni nek neko drugi izvuce iz nje malo dok ti jos malo stisnes i gotovo. Mora radit.

tdj595:
Probat cu sutra tako onda, moram samo nabavit spricu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju