Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Nrg power lc poceo klapat HITNO MI TREBA POMOC !
dario007:
Nema pravila di ce ostat,osim ako ne grije blok izvana kako bi si vađenjem lezaja sacuvao dosjed,a tako je i ispravno i onda lezaji ostaju na radilici.
Ovo tuckanje umjesto cupanja ili ne znam cega je isto fuš metoda jer se tako unistava dosjed u bloku.
Pulss-mozes sklopit u danu,ali nemres sklopit u 30min,a to je velika razlika,jer moras dva puta cekat da se ohladi.
Barba-obavezno si uzmi serijsku vodenu,mozda ti je i ova osovina okej,pocisti malo smirglom vodobrusnim pa cea visjeti jel ima kakvih zubića.
Barbamica7:
Jedan san izbija iz bloka a drugi je osta na radilici njega cu sutra skinit ... vodena pumpa je bila katastrofa i ko zna kad as zadnji put mijenjala.. promonit cu lezaj od sekundara jer je klimav.. iman top performance vode u pumpu i corteco plavi semering.. kako da vidin dali je radilica dobra ?
Pulss:
--- Citat: dario007 - 28 Kolovoz, 2020, 23:12:28 ---Nema pravila di ce ostat,osim ako ne grije blok izvana kako bi si vađenjem lezaja sacuvao dosjed,a tako je i ispravno i onda lezaji ostaju na radilici.
Ovo tuckanje umjesto cupanja ili ne znam cega je isto fuš metoda jer se tako unistava dosjed u bloku.
Pulss-mozes sklopit u danu,ali nemres sklopit u 30min,a to je velika razlika,jer moras dva puta cekat da se ohladi.
Barba-obavezno si uzmi serijsku vodenu,mozda ti je i ova osovina okej,pocisti malo smirglom vodobrusnim pa cea visjeti jel ima kakvih zubića.
--- Kraj citata ---
Kad naslonis nasadni kljuc na unutarnju kosuljicu lezaja i tuknes par puta, dosjedu se nece dogodit nista, a lezaj ispada garant. Pa nece tuc macon od 2kg po lezaju.
A jbg ako je nekome tolika prisa onda nek sklopi kako oce, al mislin da mu nije pametno to sklepat sta prije i adio, jer jbg ipak radi to prvi put. Ja osobno volin lezajeve prvo na radilicu pa stegnit sve u blok, neko obrnuto, a neko to macon rijesi brzinski i caos ;D
Pulss:
--- Citat: Barbamica7 - 28 Kolovoz, 2020, 23:44:06 ---Jedan san izbija iz bloka a drugi je osta na radilici njega cu sutra skinit ... vodena pumpa je bila katastrofa i ko zna kad as zadnji put mijenjala.. promonit cu lezaj od sekundara jer je klimav.. iman top performance vode u pumpu i corteco plavi semering.. kako da vidin dali je radilica dobra ?
--- Kraj citata ---
Prvo i osnovno pogledaj jeli iglicasti ima lufta, klipnjaca gori doli lufta nebi smila imat niti mrvicu, livo desno mora imat malo.
tdj595:
Pa jel reko covjek da ide nova radilica svakako...
Nemoj zaboravit stavit novi zupcanik uljne/vodene na radilici, ili okreni stari naopako samo, da ti ne bi opet plesao krak radilice ko na videu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju