Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Nrg power lc poceo klapat HITNO MI TREBA POMOC !

(1/22) > >>

Barbamica7:
Primjetio sam promjenu zvuka na skuteru te sam nakon 2 dana otisa do majstora koji mi je reka da je oslo kvacilo i zvono te mi je sve to prominia. Da bi maka kvacilo odsarafia je variomat i na kraju svega toga isa je upalit skuter bez dekla i bendix ili kako se vec zove se pomaka i zaklapalo je nakon toga je izgasia motor vratia ga je na mjesto i stavia deklo . Sutra dan je skuter nakon odvozene relacije od 20 tak km pocea klapat nepodnosljivo i ja san ga izgasia dovea u garazu i rastavia da vidim u cemu je problem. Rastavia sam termo grupu i ne cini mi se da je to problem. Nema lufta u radilici .. sta bi moglo bit ? Skuter mi treba za posal pa mi je hitno :(

tdj595:
Otvori jos koju temu ako je stvarno hitno

Barbamica7:
Sta cu kad mi niko nije da odgovor.... izbrisat cu onu prije ako treba .. nebi ni pisa da mi nije hitno ...

srunner221:
Ako je toliko hitno pravac u servis i rijesit ce se vrlo brzo. Ili u garazu i raskopaj, trazi sta je**** klapa. Sta tu su svi vidovnjaci???

Barbamica7:
Ne mogu do servisa jer je vec rastavlje  i ljudi u servisu su zauzeti i ceka ih se po 20 tak dana . Ode san postavia pitanje s nadom da nsko mozda zna odgovor i da ce me uputit u pravom smjeru a ne da se dosađujen i pisen bezveze .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju