Malo dojmova i zapažanja:
Prednja dva pretinca; desni, koji se nikako ne može zaključat, zna otvoriti sam u vožnji od običnih malih vibracija, da ne kažem da zna se otvoriti preko ležećeg i slično; lijevi, iritantno je da ga ne možeš otključati dok vozilo radi... užaas!!
uz ovo, živcira me da ni sjedalo ne možeš otključat dok radi
zaključavanje volana je totalno sjebano, kad god mislim da sam skužio kako se to pravilno radi, ponovim, ne šljaka hahahaha... ajmee
skuter je solidan, gume su u redu do 120 km/h, preko puno plešu pogotovo sa 140 u zavoju, imam osjećaj da će me zavalit
GPS brzina i sam sat imaju odstupanje od 2,5 km na 100 km odnosno u stvarnosti napravite 97,5 km a na satu će okrenuti ravno 100 km
kad se vozim 153 na satu, po GPS je to 145 km/h
prostor ispod sjedala je MASIVAN. 2 kacige i 1 jakna stanu bez ikakvog problema... vrh vrh! svitlo prostora ispod sidala je na krivoj poziciji i po meni je trebalo bit na sjedalu. Super mi je što sjedalo kad je podignutno samo stoji, bez da se naslanja.
Razmišljam osim ugradnje kufera, ugradnje bočnih dodatnih kufera, no prvo ih moram nać i vidit cijene jel mi je isplativ sport.
u planu je neka duža ruta, no vidićemo kakvo će vrijeme bit kroz rujan
Trenutno na satu: 2.660 km