Sinoć je prvih 1.000 km okrenuto. Nosio sam far od skippera na poliranje
Dojmovi prvih kilometara: Moram priznati, maaaalo me manje boli trtica, ali se dosta namještam po sjedalu i ne mogu se baš namjestiti svaki put, jer brzo utrne noga. Samo 5-7 cm da mi je položaj sjedenja više nazad, mislim da bi bio pun pogodak.
Skuter ide, nije trom sa mojom kilažom,konačno sam ga probao pun gas i to sasvim slučajno, dao gas i nisam osjetio da je do kraja i samo odjednom sam bio na 145 km/h po ravnome... zamislio se malo i samo gledam i u sebi ajmeee što ideeeeee.. kad si u dvoje, tromiji je, ali ništa sad pretjerano - pričam o 220 kg vozač/suvozač... večina vozača su cca 80-100 kg a suputnci 50-65 kg tako da skoro i skuter ne osjeti to.
što se tiče aerodinamike, podigao sam prednji vizir skroz gore, i kad se ispravim u vožni, kaciga mi je preko ca 10-15 cm i baš puše u nju i trese, trebam se malo sagnuti i onda je super. Kad je bio dole vizir tvornički stock nisam imao problema u trešnji niti puhanju.
probijanje kroz gužve radi bez ikakvog problema, dovoljno je uzak da se svugdje provuče.
Skuter meni nije težak za guranje, niti premještanje niti dizanje na centralnu nogaru. Ne osjećam neki napor i dobar je. Čak sam ga spuštao u podrum uz veliki oprez i bilo je okej
mislio sam da će gore proć. Npr podnica je niže nego skipper (skipper je višlji).
Potrošnja: 991 km - 34 litre 95-ice -> 3,43 litre/km što je i dalje sat precizan
Trenutna km: 1031 km
Danas ga stari vozi na izmjenu ulja, (ja šljakam) a detalje javim