Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (124/125) > >>

Poggiali:
ma kakva autocesta, nedam kunu  :sad3:

challenbeen:
Što se tiče AC, stvarno sam žurio da stignem na vrijeme, da imam dovoljno vremena za pogledat motor, jer je čovik morao u 18:00 krenuti svojim putem... a ja sam još kasno krenuo i nije mi se dalo magistralom ići... i odabrao sam se na AC. 26 kuna platio AC tako da mislim da je gotovo bagatela za ono vrijeme što sam uštedio. Ne znam jel se uopće trebam pravdati.. inače stipe, preletio sam cca 20 auta i uvalio se gdje je bila velika rupa  :happy3:

Što se tiče motora, mogu samo reći da je Adventure tip  :icon_thumright:

challenbeen:
I tako, 3 kupca su rekla da ce doc, niti jedan nije zvao niti se javlja ovaj vikend. Zanimljivo priznajem... Odusta san od čekanja i doslovno ništa drugo ne radim više nego se samo vozam. Čak sam cijenu spustio na 38.500 kn samo da ga prodam radi motora kojeg sam zamislio ali doslovno, ne mogu vjerovati da nitko neće doć hahaha ... tj nitko bas se i ne javlja, ali dobro, dobar je meni xmax... poslužit će on meni i za još jednu godinu  ;D

Deki.:
Nije vrijeme za prodaju ni kupovinu.
Kupuje se i prodaje od nove godine pa do petog mjeseca

challenbeen:
Ako ga ne prodam do registracije, onda ostaje moj i krećem sa radom odnosno DIY izgradnjom nosačima bočnih kufera... ovo bi mogao biti jeben projekt hahaha ... 39 litara sa svake strane  :frajer: to mi je za sada plan, još moram razraditi neke sitnice prije kupnje materijala...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju