Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
giannelli:
--- Citat: Poggiali - 30 Srpanj, 2021, 08:39:45 ---pa sta nije 130 dozvoljeno ? sad kad deru na svakom cosku, nebi se bas igrao....
--- Kraj citata ---
160 mozes vozit po autoputu, samo u tunelu spusti na 110-120 :glasses9:
challenbeen:
Jaooo koji vikend, jos me guza boli .. inače, xmax se ne gasi... Bili smo u subotu u Splitu, bacili smo đir, išli gledat jedan motor koji je na prodaju i odmah napravili izlet od vožnje... naravno, dole sam išao autocestom od Benkovac - Dugopolje, ostatak sam išao uz obalu... Xmax je dobar triper, po ac mi je trošio 5,8 dok je nazad uz more trošio 2,8 litara... znači nevjerovatna razlika.
Skuter je službeno stavljen u prodaju :icon_thumright:
Ako ima zainteresiranih, slobodno neka mi se jave na facebook ili privatno na poruku ...
https://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/yamaha-xmax-300-2020g-oglas-35183914
matija84m:
Znaci sve prodajes :sad3:
Nego reci ti nama sta kupujes ;D
Corector:
Pricaj mi za razlike u potrosnji. Nmaxa recimo teram na 2.2, 2.3l uz kulturnu laganicu, isto tako, na autocesti iza nekog vozila trosi toliko jer mu zavjetrina strasno pomaze. Inace suce 3.8l po gradu, i 3.6l po autocesti maksimalno, i redovito.
Jos mi bilo cudno zasto se dostavljaci njezno voze s Nmaxom, a on odrzava extremno nisku potrosnju.
Izasao si iz okvira i 300 kubika ti je postalo premalo, razumijem. Za dvoje ce ti i 70hp biti premalo, cisto da znas.
stipe:
E ekipa, pitanje
Da li na naplatnim kucicama stojite u redu, kao auto, ili se gurate naprid pa zicate da vas puste?
Ili jednostavno ne idete autocestom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju