Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (13/125) > >>

challenbeen:
Sutra je 21 dan da je moj:

Znači, čak sam viđen od ekipe sa foruma hahaha
hvala hvala svia  :icon_biggrin: :laughing6: :laughing7: :glasses9: :glasses2: :glasses2: :glasses2: :glasses9:

Deki.:
Svaka čast! :notworthy:
Ja napravim 2000km godišnje
Šta ga staviš na centralni pa po gasu ;D

challenbeen:

--- Citat: Deki. - 09 Rujan, 2020, 15:04:41 ---Svaka čast! :notworthy:
Ja napravim 2000km godišnje
Šta ga staviš na centralni pa po gasu ;D

--- Kraj citata ---

koliko znam, naprid je puž  pa sa time ne dobiješ niš ;D ;D

Zaboravio sam napisat neke stvari, a sjetio si me tim centralnim nogarem. Odma da mu j**** mater. U desnom zavoju sam ga bacio da idem skroz dole, kad mi je postrugao nogaru i bacio me na crtu (minimalno pola metra) a u susret auto... pas mu mater je*em stio sam ga odma flaxericom iskidat...

Što se tiče sjedala, trebalo mi je cca 200 km  da ga prilagodim guzici, i sada je super. Odlična stvar koja se uopće nije još skinula sa skutera osim kad sam oprao jučer sa miniwashem.... PREPORUČAM SVIMA!!

aaaaaa pokrivač tj cerada je super, XXXL što sam uzeo je prevelika, ide XXL a mooožda čak i XL ako je bez kufera

challenbeen:
Stigla mi je dodatna oprema za Xmaxa, baš me šibenčanin zvao, i malo sam ga ispitivao. Mislio sam da se izgubi jamstvo ako dodatnu opremu ugrađuje bilo tko drugi osim ovlaštenog, nisam bio u pravu. Možeš sam ugraditi! TOPČINA!!! uštedio 600 kn za ruke!!! (stalak za navigaciju, 5v usb, nosač kufera, kufer i slicno.

Pitao sam ga i za variomat, može se ugraditi bilo koji variomat i bilo tko, jamstvo se ne gubi!!!! 2 puta sam ponavlja jel siguran, čovik se nasmija i potvrdio...

Tako da J-Costa Pro uskoro stiže, malo me NRG sj#bo (nisam imao pojma za ovo gore) pa su pare otišle u restauraciju NRG...  :headbang:

Kaže mi da ih ima u dućanu i da košta: 2.950 kn
Tražio sam na MS Trgovini, ima za Xmax125 za 1.600 i Xmax400 za 2.350 kn al da baš za xmax300 nema ni za lijeka... haha
amazon, ebay itd, sve nedostupno
Skuter Djelovi: 2.400 kn sa 3 tjedna čekanja

challenbeen:
Narudžba, promjena tablice i nova prometna ravno 300 kn! Nije više ZD-180-LD

Malo sam divljao sa njime po Zrću i baš je bilo dobro dok klems sekjuriti nisu počeli trčat zamnom ahhh, "svaka slučajnost sa bankomatom je slučajna"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju