Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
Corector:
Ovo vrijeme koje vec traje nakon onih odvratnih vrucina je najsavrsenije za vozit. Proljece je izgubilo smisao jer je nemoguce izbjeci kisu, ljeto takodjer, a ako neces pokisnuti patit ces se i izgarati kao u paklu iza pune opreme.
I jos nema guzve - rujan je brutala!!!
Sto se tice plesanja tu te potpuno razumijem, tebi ovjes popusta puno ranije nego nekom laksem, ali 120 je super...
challenbeen:
Znači to je ovjes... da, do 120 legnem ga, gotovo rukom mogu strugat asfalt, ali brže od toga mi počme plesat prenji kraj a biž biž... gume su onda dobre, nemam zamjerki haha čak su mi se i po kiši pokazale dobre
da, sad prva jesen nastupa, a ja imam dnevne ljetne rukavice, trebam neke duže (u lidlu ima ali broj 10 a ja na 12 haha) jer ima 2-3 cm otvorenog prostora pa drhćem... bubrežnjaci iz lidla za 44 kn su me spasila, tako da bude dobro... samo još moram smisliti što ću sa hlačama i kako to riješit :glasses2:
balki:
Dekica Tucano Urbano je rjesenje za zdrava koljena i gleznjeve u starosti;-)
challenbeen:
--- Citat: balki - 07 Rujan, 2020, 13:43:24 ---Dekica Tucano Urbano je rjesenje za zdrava koljena i gleznjeve u starosti;-)
--- Kraj citata ---
naajs! https://www.moto-oprema.hr/web-trgovina/dodatna-oprema/pokrivac-za-noge-2-detail
kako bi odmah riješio i suvozača?
balki:
Suvozac(ica) je iza tebe u zavjetrini i trebalo bi joj bit ok. Dodatno se moze zastiti samo termo stramplama, moto rukavicama itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju