Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (116/125) > >>

SCANIA R500:

--- Citat: D53 - 21 Srpanj, 2021, 12:08:04 ---Ideš nize u desne zavoje? Nekako mi se cini da je guma vise potrosena na desnoj strani.

--- Kraj citata ---
  mrale ga u desni zavoj goni kak se ispada...  :laughing7: :laughing7:

Corector:
Samo opusteno. Tko vozi Bridzsa, taj moze birat dal ce pasti ili nece :icon_thumright:

challenbeen:
12.507 kilometara, naravno zadnja guma još nije promijenjena hehhee  :toothy11:

Aliii zato jutros ulje jest! I dogodilo se nešto nestvarno, gdje je Yamalube pao meni u očima kao ulje i općenito Yamaha firma. Totalni preporod što se tiče motornog ulja za skutere i motore. Frendovi i ljudi su mi tvrdili da je motul ulje bolje od Yamalube, a ja im jednostavno nisam mogao vjerovati. Sve dok nisam naletio na čovika koji mi je potvrdio također tu stvar na svome skuteru... ja ne bio lijen, pa kupio 2 litre za 300 kuna... da, 150 kn litra Motul 7100 10w40 ....

Ulivši ga u Xmaxa na polovičnom intervalu od 2.500 kilometara, osjetno se osjetio drugačiji rad mašine. Od manjih vibracija rada agregata na mjestu, od tišeg rada, boljeg zvuka mašine, i nešto sitno ima bolje ubrzanje koje se ipak i osjeti...
Sad sam ostao zapanjen i ne znam što bi više rekao..
Motul is No.1

Corector:
Nista Cale, preispitaj to, obratit cemo paznju, pa prikovat Yamalube na Kriz, kao i svu zamorcad koja to jesu! :toothy9: Pa tko voli nek izvoli :happy3:

SCANIA R500:
 :icon_thumright: .. Cale mrale pošto placas ovaj expert motul??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju