Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (115/125) > >>

challenbeen:
Guma stavljena u štek. Nek se ima  :icon_biggrin:
DOT4320

matija84m:
Od kud sad guma?
Kaj si kupil novu ili?

challenbeen:
Guma je kupljena za štek ako ova počme radit probleme da se odmah zamjeni (jer se guma ova dugo čeka). Za sada je guma super osim po onim lošim izlizanim cestama. Po mokrome je bila super... Bila pala kiša nekidan pa pičio kući iz noćne, iznenadilo me kako je dobro hvatala zavoj i kočila.

Naime, primijetio sam da nakon servisa skuter nešto bolje vuče a bome ima V-MAX brzinu dužu... Danas sam morao za Biograd hitno, i krenuo sam preko Autoceste. Tamo prema Posedarju, gdje sam već objavio snimku od 155 na sat, uhvatio je 162 po satu, dok po Autocesti gdje je prije bilo 140-145 max po ravnome, danas nije bio ispod 150 osim uz brijeg. Znači čudio sam se cijelim putem, napominjem da sam bio sam i kufer bio iza mene. 
:dontknow: :skuter:

challenbeen:
Jučer okrenuo 12.000 km, nisam pratio kad se okrenulo, tek sam 60 km poslije skužio hahaha... inače, tad me uhvatila i extremna kiša, te sam extremno impresioniran kako je istrošena guma držala po mokrome. BRIDGESTONE! Isključivo od sada njih kupujem pogotovo za Xmaxa i veće triperske pile. Jedino sam imao problema na crtama i zebrama u zavoju što je u Gradu Pagu čest slučaj, no asfalt drži ka nova i suha. Guma ima 6.0xx kilometara na skuteru i mislim 7 mjeseci. Ja sam prezadovoljan sa njime i ovih dana ću je zamijeniti sa gumom koja je već u šteku.. Inače, patike i hlače su mi bile suhe pri povratku kući... samo kaciga i gornji dio jakne bio mokar, te moram zaključiti da Xmax dobro štiti od kiše!

D53:
Ideš nize u desne zavoje? Nekako mi se cini da je guma vise potrosena na desnoj strani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju