Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
Bio skuter jučer ujutro na servisu u Šibeniku, primijetio sam da svi izbjegavaju Dubrovački, Splitski i Zadarski servis, i svi idu u Šibensku Yamahu MT. A primijetio sam tako što sam ih sve jučer upoznao tamo i čuo priče o njihovim bajnim serviserima.
No dobro, na skuteru je promjeno ulje, filter, filter zraka, filter dekla, ulje u getribi. 640 kn Čak je čovik skužio da je ulje previše bistro za 5.000 km. Ja sam bio presretan poslije te izjave.
Uz servis, kupljen je Givi kufer za 1450 kn od 47 litara. Čudo. Org je 2.400 kn, ali cijena opravdava kvalitetu. Neda mi se ići vratiti kufer ali može poslužiti.
Zadnja guma pri povratku je vidljivo na oko potrošena, ali držiiii cestuuu ka i prvog dana. Jedina razlika što sam primijetio da se po extremno vrućem asfaltu zna koji put upaliti ABS pri kočenju, jer proklizava, no dakako ništa blizu onom hororu od mišelin gume. Guma je poslije vraćanja sa servisa odmah i testirana u zavojima, apsolutno nema greške... Naručio sam već i novu, neka se nađe u šteku čim izgubi performanse da se odmah promjeni. 670 kn Hoop B2 (non Pro)
Deki.:
Lijepo Givi izgleda! Top
giannelli:
--- Citat: challenbeen - 25 Lipanj, 2021, 13:34:18 ---Bio skuter jučer ujutro na servisu u Šibeniku, primijetio sam da svi izbjegavaju Dubrovački, Splitski i Zadarski servis, i svi idu u Šibensku Yamahu MT. A primijetio sam tako što sam ih sve jučer upoznao tamo i čuo priče o njihovim bajnim serviserima.
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Kofer izgleda odlicno uskladen sa dizajnom skutera. Je li ti narasla potrosnja sitno? :dontknow:
matija84m:
Sad imas triperski skuter :headbang:
Ovo za potrosnju netreba ni spominjat jer je kofer skriven iza vozaca. :icon_thumright:
Poggiali:
da iza vozaca :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju