Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
matija84m:
Skupo mrale. Morat ce troskovnik napravit :dajmenemojj:
Deki.:
Tvoj nebi prešo 5000kn.
Mogo bi na prste izračunat :therofl:
challenbeen:
Ovo sa tegljenjem kaciga mogu najbolje objasniti sa fotografijama. Kako sam već napomenio, u dvoje smo završili preko trajekta do Senja i Novog Vinodolskog, i lagano nazad. Nekih cca 200 km. Put je prošao dobro, jeli smo čak u restoranu Bistro ĐIR Pizzera, pa mogu napisati da su pizze odlične a ne skupe. Kako sam se vratio kući, skuter je ohladio, te je dobio svoje zasluženo šamponiranje, te je uskladišten u garažu do četvrtka dok ne ode na izmjenu ulja. Također, okrenio je 10.000 kilometara tamo negdje oko Svetog Jurja u Povratku kući.
Trenutno na satu je 10.070 km
challenbeen:
Da završim misao (brzopleto stisao "posalji")!
- Bilo je pakleno vruće, i jako jako zamorno. Nismo se stigli ni okupat, samo smo zapičili nazad.
- Sam nosačm me ispao 1.200 kn sa rabatom, buddy_94 je užicao u Trofej moto na njegovo ime, a kufer sa bravom, naslonjačem ispada 1.800 kn sa rabatom. Inače bez ugradnje košta ravno 3.500 kn što je zapravo i sportska cijena. Nemam još mogućnosti za kufer, ali uskoro...
- Skuter mora mirovati radi kilometraže i servisnog intervala. Inače bi natukao masu kilometara, a to ne želim
- Nisam divljao sa skuterom. Časna pionirska.
Poggiali:
bravo za voznju, nego jel ispuhujes kompresorom skuter nakon pranja? :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju