Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (91/125) > >>

igor.sb:

--- Citat: challenbeen - 15 Ožujak, 2021, 22:13:37 ---....za što pretpostavljam da je carina i pdv.

--- Kraj citata ---

nema tu carine, samo pdv + ''usluge''

Corector:
Imaju potencijala ovi retraci. Dosta si se nacekao.

challenbeen:
Ne, sad je službeno. Smatram da svaki Xmax mora imati ovakve retrovizore NAPRIJED. Ajme meni što je ovo!!! Ne znam kojim riječima opisati zadovoljstvo. Kinezi su puno sfušali retrovizore, ali nisam bolje ni očekivao.  :toothy11: bilo je modificiranja dosta da uopće uspijem montirati. Zeznio sam se, M8 su šarafi, i moraju obavezno sa imbus ili torx glavom, ne onim običnim ključevima. Za sada držu samo 1 šaraf po retrovizoru. Nadam se da ću sve uspit odraditi kako treba jer ne mogu da vjerujem kako su sjebali stvar kinezi hahah... inače je po svim YT videima trebao ići M6 šaraf a rupu sa navojem su razbušili do M8 xd strašno!

Uskoro video vožnje!

challenbeen:
Iskopao sam od nekuda imbus Mx30. Idealan bi bio M8x20/25. Definitivno ide prokrom samo da odem do Zadra  :icon_thumright:

Još sam bacio jedan fotošuting, čisto da vidite kako to izgleda iz svih kuteva.

FujiiX:
Odlično ovo izgleda kolega! Nadam se da si zadovoljan.

Ja iste naručio, a sad ih čekam.
Meni nikad nisu legli ovi stock retrovizori. Preblizu su, moraš pogled spuštat da vidiš iza a onda gledaš svoje rame.
Sviđao mi se dizajn kao kod Forze. A to je baš ovaj položaj.
I ja ću morat nešto iskemijat sa dužim šarafima jer sam stavio iznad instrument table onaj nosač za mob. a stoji na nosaču od vjetrobrana.

Jel se daju lako preklopiti i regulirati ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju