Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (90/125) > >>

challenbeen:
Hahaha.. retrovizori koji su naručeni, tribalo su doc 02.02. I od tad je bio bez njih. Nebi vjerovao, jucer je tek dosao papir sa carine... od 15.01.2021 su na carini na prijemu a jučer 03.03.2021 tek došli papiri xd

Pa nije ni jednom ispala ta guma i ljepse mi je svakako nego sa onom obicnom plastikom...

FujiiX:

--- Citat: challenbeen - 04 Ožujak, 2021, 14:36:09 ---Hahaha.. retrovizori koji su naručeni, tribalo su doc 02.02. I od tad je bio bez njih. Nebi vjerovao, jucer je tek dosao papir sa carine... od 15.01.2021 su na carini na prijemu a jučer 03.03.2021 tek došli papiri xd

--- Kraj citata ---

Koje si uzeo ? Imaš link.
Ja isto mislim ove promijenit, mislio stavit naprijed jer ovaj položaj mi je prenisko.

Ne znam što je sa poštom, meni isto stoji neka roba na glavnoj pošti a stigla još 20.01.

challenbeen:
Link na retrovizore (osvrtna ogledala): https://a.aliexpress.com/_mOTZEvN

Ne znam što je, naručio sam naljepnice za MC3, stigli su za 20 dana, neki paketi stignu za 30 dana, neki za 10 dana, a neki evo od 11.12.2020 nikako da stignu...

Definitivno me original retrovizori smetaju i nepraktični su! To je i razlog što sam ih naručio. Eto, nadam da se da su sljedeći tjedan tu i da neće bit plastično sra*je.

FujiiX:
Te i ja gledao. Neki lik na YB ih stavio pa sam se i navukao.
Ajde nabaci slike ako prije dođe, ja sutra naručujem.

challenbeen:
Osuđeni na 2 mjeseca čekanja pošiljke koja je trunula na - Pošta Carinjena 10004.
Ravno 60 dana. Luuud... i onda sve dođe i stigne bez odgovarajućih šarafa hahahaha... da nebi čovik poludiooo

Kvaliteta samih retrovizora (osvrtnih ogledala) nije loša. Ne može se očekivati pravi karbon niti neka vrhunska kvaliteta za 700 kn sa carinom i pedeveom iz Kine, ali da je dizajn i plastika pristojna, jesu. Cool su. Još nisu montirani jer mi falu M7 šarafi koji su za finalno spajanje retrovizora na njihov nosač koji se ugrađuje ispod vizira.

Kako vidite na računu, nabili su mi svakakvih nameta. Cijena koju sam platio jest: 131,03 i 57,00 kuna po nazivu usluga - 1.Podnošenje pošiljke na carinski pregled do 2 kg uvoz (37,50 kn), 2. Odprema poziva sa dokazom carinarnici (19,50 kn) i 3. Uplata na žiro račun m do minimalne naknade (5,00 kn) i 4. nepostojeća stavka al ispod samo nadodana cijena 126,03 kn za što pretpostavljam da je carina i pdv.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju