Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (8/125) > >>

balki:
Finu kilometrazu si u tjedan dana odradio :headbang:
Sretno i nek te vjerno sluzi :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Kilometraža je za Oskara,ali realno to je sasvim u redu,ja sam u vrijeme euforije znao napravit preko hiljadu u tjedan dana s 50kom,a s ovoga se ne bi skidao,ne bi se čudio da vlasnik okrene i šesteroznamenkastu cifru s obzirom kak je krenulo,takav stroj zaslužuje da ga se pegla po cesti,nije za one koji peru plastike iznutra  ;D

challenbeen:
Srce mi se malo slama jer sam stavio Skippera u oglas. a Bože moj, trebam ipak kufer za Xmaxa i jaknu za dragu moju  :) :o

Hvala vam svima na podršci, danas sam vozao Tomosa A5 i Skippera, Xmaxa sam samo jednom prođirao...  :glasses9:

Ja očekujem 100.000 km u 5 godina uz redovne servise. A što bude, bit će.  :glasses9: :glasses2:

naime, jučer popodne sam imao incident. U vožnji prema Pagu mi je ispao ključ od Xmaxa... nesvjesno sam sjeo i krenio, nisam ga premjestio iz đepa hkača u đep jakne... 40 minuta sam ga tražio... dobro da sam i skužio da blica lampica od ključa... uff... katastrofa... dobio sam i sijede...  :confused5: :confused5: :confused5: :confused5:

balki:
 :'(
I dzep jakne ak nije zatvoren i ak nije moto jakna se zna odzipati i izvrnuti- desilo mi se na Banditu 1200 a jakna je bila za boardanje. Izgubio sam naplatni listic za autoput tada pa sam se na izlazu prosvercao uz frenda koji je bio na Tuonu R;-)
Nisi napisao- si na kraju nasao kljuc il si novi narucio (i kolko kosta)?

challenbeen:
Našao sam ga, srećom uz cestu nakon cca 40 minuta traženja... Jedva san ga i skuzio, jer je sav crn čak i privjesak hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju