Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
Corector:
Dakle dosao sam na more prije desetak dana na Z650, i ljudi su mi se doslovno smijali u facu. A ja reko bit cu faca, nisam vise skuteras i to na 50ccm, kad ono dozivio blam kao nikada, vidim bracni par mi prilazi u nevjerici dok sam sjedao na motor i pitaju me zar stvarno na tome idem do Zagreba? Kasnije sam saznao da su se cudili jos pola sata.
Trebao sam prije raditi selfije da shvatim, sad sam tek naucio kad vidim druge :D
Nakon toga sam opet otisao na isto mjesto, Sukosan, s Runnericom 50 i ovaj put mi se nitko nije narugao, jer ipak je to mali skuter pa se sve oprasta i ne dozivljava toliko kao ono prvo...
tdj595:
https://a.aliexpress.com/_dY0VQwW
Ovaj ima opciju slanje iz francuske, trebalo mu je jedno tjedan dana da posalje, valjda ce doci na kraju. Iz kine su mi tek sad pocele stizat stvari naricene tamo u 4mj.
challenbeen:
Corrector ; ček ništa te ne kužim xd pa ja sam nekidan u Split došo sa Paga, iz Yamahe me Picciolo ekipa gledala jesam li normalan, čak se i bahatila prema meni jer misle vidi krntije, di ćeš ti izvuć 50 keka za xmaxa... a u Pribudić & Borčića se lik vata zaglavu i govorio koja sam legenda :dontknow: :glasses9: tako da nas ima svakakvih... a j****u hahah
tdj595 ; odlično, odmah sam i ja naručio iz Francuske - 182,30 kn sa poštarinom
Tomi_ZG:
Odlično izgleda,po meni najbolji skuter u klasi 300,samo jesu napucali cijenu bokte,nekad si za malo preko 50 hiljada mogao uzet novi Z750,a danas toliko dođu skuteri od 300-350ccm
Pametno ovo sa kaskom,ipak je to puno love,a uvijek možeš oplest negdje(nedajbog)
challenbeen:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Kolovoz, 2020, 06:48:41 ---Odlično izgleda,po meni najbolji skuter u klasi 300,samo jesu napucali cijenu bokte,nekad si za malo preko 50 hiljada mogao uzet novi Z750,a danas toliko dođu skuteri od 300-350ccm
Pametno ovo sa kaskom,ipak je to puno love,a uvijek možeš oplest negdje(nedajbog)
--- Kraj citata ---
Da, najbolji u klasi od 250-400 kubika. Zlatna sredina! Možda i nije najbolji omjer uloženo-dobivenog, ali je jako kvalitetan i ide!!
Ma mogo sam ja kupiti motor tipa MT-05/07 ali nisu mi nikako napeti. Tražio sam nešto efikasno za putovanja u 2...
Što se tiče kaska, ne znam što bi ljudima rekao, ali za novo auto je must have, barem po mome razmišljanju, pa baš kako si rekao, ako se nešto desi da se može pokriti jer su djelovi za njega brutalno skupi xd
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju