Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (45/125) > >>

Tomi_ZG:
Nisam ih probao ali to je rolica nije nuklearna fizika,bolje ti ubrzava jer je lakša gramaža od serijske i pošto su ti 4t agregati ajmo reć tvornički uštelani za touring vožnju onda je normalno da ti veselije ide,a odma vidiš da ne valja kad kažeš da spusti okretaje nakon 80,očito prenaglo izbaci vario u nekom momentu,stavi multivar na njega pa da vidiš veselja,samo jebiga svima je skup,a tunirali bi rolicama

Ima na svetu smešara tema o njima,to su komedije kaj tam pišu

igor.sb:
Nit ih vidio nit ih probao

Cinjenica je da vani dosta se furaju dr pulley na maxi skuterima, svabe trpaju na vespe gts, stavljaju krace remenje, ubacuju podloske da ne brusi blok i brtvu
Ocito ima neko veselje, nikad ne znas, kad ce i ovdje postat must have  :binkybaby: :binkybaby:

--- Citat: stipe - 07 Listopad, 2020, 21:40:06 ---Sto nema gp800 drpulley u serijali?

Mi smo ih na zipa 125 stavili, puno lipse ubrzava, a max je ista...

--- Kraj citata ---
http://www.outletricambi.com/product_details.aspx?id=1548161

Poggiali:
pa cilj i je da kasnije padnu okretaji a time i potrosnja pri nekoj putnickoj brzini... dosta ljudi je reklo da im je sa sportskim variom porasla potrosnja... tak da ni tu nije sve plus

dario007:
Ljudi kupuju i onu spravu sa Top Shopa kaj pumpa trbusnjake,pa ne znam nikog da su mu se vidjele plocice od toga.
Marketing je cudo za uvaljivanje muda pod bubrege.
Bilo kome tko zna kako variomat radi je sve jasno u ovoj prici.
Ako su nulti i krajnji polozaj isti ne moze biti benefita.

Benefit mozes ostvariti vecim ili manjim rolicama,preradom variomata,aftermarket variomatom i tezinom rolica.

Iskljucujem se iz ovoga,jer tesko je sam sebi priznati da si kupio nesto sto nije ono sto je trebalo biti.

Ako ima benefita zasto ostali proizvođaci nisu presli na dr.pulley oblik rolica?Zasto na PH skuterima nitko ne vozi dr.pulley?

Tomi_ZG:

--- Citat: dario007 - 07 Listopad, 2020, 22:47:37 ---Marketing je cudo za uvaljivanje muda pod bubrege.
Bilo kome tko zna kako variomat radi je sve jasno u ovoj prici.

--- Kraj citata ---
Sa ovime si sve rekao,dalje ne treba objašnjavat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju