Tehnički kutak > Garaža
Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen
challenbeen:
Haha da, možda se natjeram da smršam ;P
Znaci ni sa jednim nebi pogriješio? Ta opcija mi se i sviđa. Morat ću onda krenit skupljat šoldi za variomat, a bome i vrijeme je da kufer nabavim.. j**** ti 3.500 kn za njega... Uff bit će to dobro :headbang:
Tomi_ZG:
Ja bi izbacio tdr samo zato jer su prodavači magle,svječica donosi pola konja,pa ja ću se ranit :omfg:
A i nejasna mi je getriba,za skuter koji ide 150 po satu,od kud mu snage da izgura 14% ?
I ljudi shvatite da su dr. Pulley rolice porez na budale,uvale vam priču da trebaju lakše nego serijske i onda se skuter vrti više i ide "bolje",uz to lažu ko psi da dodatno izguraju variomat,baš me zanima na koji način kad variomat dođe do ventilvara,valjda po duhu svetome,kak sam rekao to puše teški naivci
Poggiali:
Tomi i Dario, jeste vi uopce probali dr pulley (original ne one kopije kaj se rastope) na nekom maxi 4t ili samo trtljate?
Velim da ih imam na bevu 400 i da skuter puno ljepse vrti sa njima. Kad na masteru oces kroz grad onak lagano ic tolko da drzis ravnotezu sa serijskim rolama trese drma, sa ovim je daaleko meksi ljepse hvata okretaje, a vrti se samo vise u startu, i to neznatno, dok nakon 80 ima nesto nize okretaje... ja nisam iso ful na laganu verziju, i to je do osobnog ukusa, nisam htio da mi se prevrtava skuter... Za krajn ju uopce ne znam jel kaj porasla, al pala nije to znam..
Ja osjetim razliku izmedju serijskog filtera zraka i red spongea, sa rs bolje vuce, naravno i vise trosi... tak da definitivno je razlika sa ovim rolama...
Skoda vidi kolko su ti serijske rolice u yamahi, vidi kolko su dr pulley i onda izracunaj kolko budes maximalno "spusio" makar ne mozes falit jer i da nis nisi dobio, imas opet rolice koje ces vozit...
I ovo, tvoja para, al tek si kupio skuter i vec bi nabrijavao... ja bi onda radije malo vozio, prodao i kupio jace...jer i sa variom neces dobit da ide dvesta iz mesta...pa ti bude i to slabo, pa ces gledat kit, struju, bregastu, nema kraja :P
stipe:
Sto nema gp800 drpulley u serijali?
Mi smo ih na zipa 125 stavili, puno lipse ubrzava, a max je ista...
dario007:
Nulti i krajnji polozaj je isti,tako da je start i krajnja ista.Ako se promjeni tezina rolica,ubrzanje ili krajnja se moze razlikovati,to je cijela mudrost oko dr.pulley rolica.
A mozete za probu ubaciti i kockice za covjece ne ljuti se,ako potrefite gramažu vrtit ce isto kao i sa rolicama ili dr.pulleyom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju