Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (28/125) > >>

challenbeen:
Jutros sam pičio sa posla po kiši. Nikad mi zabavnije nije bilo. Gume su se čak pokazale jako dobre po novijem asfaltu, ali stariji istrošeniji je katastrofalan... 36 km kišice, rukavice su mi ostale suhe, ali opet, bacilo je koju kap. Zaštite šake su se rasule, odnosno šarafi su popadali, ne znam kako je na 1 šarafu ostao čitav... još gledam kakvo tuckanje sam čuo  ;D :toothy11: :laughing7:

to je to za sad, 4100+ km na satu, skoro ga ništa nisam vozao ovih dana, a trenutno je uskladišten u garaži radi kiše... čekamo razvedravanjeeeeeee  :headbang:

challenbeen:
Ubačena mi je buba u uho sa Dr. Pulley rolicama. Prije nego što naručim TDR set, a to će biti tek na proljeće po planu i programu, zanima me koje da težine/dimenzije rolice stavim? koje su uopće dimenzija i težine za Xmaxa i orginal variomat? trebao bi zapravo stavit nešto lakše od trenutnih, da bolje vuče...

dario007:
Dr.pulley je porez na budale,nis nebus dobio sa time.
Kupi si malo lakse rolice u klasicnoj dimenziji i vozi.Ja cak nebi ni kupovao nego bi te serijske malo olaksao...

challenbeen:

--- Citat: dario007 - 23 Rujan, 2020, 21:28:15 ---Dr.pulley je porez na budale,nis nebus dobio sa time.
Kupi si malo lakse rolice u klasicnoj dimenziji i vozi.Ja cak nebi ni kupovao nego bi te serijske malo olaksao...

--- Kraj citata ---

haha, dobrooo... vidićemo sve

koja je razlika između variomata sa 6, 8 i 12 rolica?

Poggiali:

--- Citat: challenbeen - 23 Rujan, 2020, 21:12:13 ---Ubačena mi je buba u uho sa Dr. Pulley rolicama. Prije nego što naručim TDR set, a to će biti tek na proljeće po planu i programu, zanima me koje da težine/dimenzije rolice stavim? koje su uopće dimenzija i težine za Xmaxa i orginal variomat? trebao bi zapravo stavit nešto lakše od trenutnih, da bolje vuče...

--- Kraj citata ---
Mislim da ti je na njihovoj stranici objasnjeno kolko posto mozes ic lakse..

Meni na beverly 400 su 18.6 g i ja sam stavio 17g dr pulley...to je najjeftinije kaj mozes napravit a da ide bolje... u startu je meksi, zivlji, ne trese onak ko serijala, i na medju ubrzanjima malo brzi odziv ima... krajnja mi nije porasla, al su nizi okretaji ...  Rolice su kvalitetne i ne habaju se... potrazi na yt ima ekipe koja je to vozila puno vise km od mene...

Cak i da mjenjas kasnije vario, nisi nis izgubio sa ovim...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju