Tehnički kutak > Garaža

Yamaha X-max 300 2020 by Challenbeen

<< < (27/125) > >>

dario007:
Nemoj se puno zamarat,gume su sredina 2019.g,a poznato je i da one ne dodu tople na skuter,nego odstoje neko vrijeme.
Normalno je da su pojedini dijelovi starijeg godista od skutera,jer nece svaki tjedan raditi nove dijelove,nego se sklapa sa dijelovima koji se masovno proizvode.
Recimo Stalker kojeg sam imao 2007.g je na pojedinim plastikama imao nastampano 98.g,pa 2004.g itd,ali bilo je i onih iz 2007.g

challenbeen:
Možda sam se samo uspaničio  :headbang: nema veze što po karalogu ne postoji 2020 model haha (mozda nije jos ubačen)...

Još me više zbunilo kad je dačevs reko da nmax modeli 2020 imaju full led i drugaciji izgled, a kad sam pitao ove u autokucama govorili da nemaju pojma za to i pokazivali na stariji model nmaxa kao proslogodišnji  :toothy10:

Baš mi se nakupilo. Nema veze, za sad derem mašinu, pakad dokažem da sam oštečen, dogodine daju ganjc novu free i to je to..

Inače, montirao štitnike i prekrio ga. Prejako puhalo za danas da ga vozim... Tek nedjelja navečer ili ponedjeljak je u pogonu...

stipe:

--- Citat: challenbeen - 18 Rujan, 2020, 22:11:29 ---10 znamenka je 0 (nula)... što bi to trebalo značit?!

--- Kraj citata ---

The model year is encoded in position 10 of North American VIN codes. Besides the three letters that are not allowed in the VIN itself (I, O and Q), the letters U and Z and the digit 0 are not used for the year code. Note that the year code can be the calendar year in which a vehicle is built, or a model or type year allocated by the manufacturer.

Znaci ta nula bi trebala biti kao 20ta... Znaci motor je po sasiji 2020 godiste

challenbeen:
Khm.. a imam 6 nula... sve jedna do druge.. ajmee užas! morat ću počet kopat malo dublje  :glasses2:

dodatak:
danas sam letio sa xmaxem na posao, nisam gledao dobro u raspored i u zadnji čas skužim da radim. Prosječna vožnja 110-130 i ovi štitnici za ruke su se pokazali jako dobri i sad na prvih 36 km... šake su mi zakuhale u rukavicama... jako sam zadovoljan za sad!

Deki.:
Ja sam imo povišeni Givi vizir koji je imao proširenja za ruke. Usred zime kuhale šake u ljetnim platnenim rukavicama

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju