Ovako, skoro sam kupio keeway hurricane 2008 god. Imao je dosta problema. Rucica gasa, sajla gasa, rolnice, uvlacio falsni zrak, gasio se, ne puni akumulator, ne rade svjetla bez akumulatora. Rolnice sam zamjenio stavio nove izisle me 15€ majstor je pregledao druge stvari na masinii i kolko tolko je doveo u red. Uzeo 25 eura za sve i za rolnice i ruke. Kasnije mi pukne sajla gasa. Odvedem drugom covjeku. Zamjeni mi rucicu gasa, sajlu gasa, pumpu goriva (ja mislim) ocisti karburator i zacepi svaku rupu gdje je uvlacio falsh zrak. Uzme 50 eura. Motor bez problema ide 60,65 pa cak i 70km/h. Vuce odlicno. Nova svjecica. Al imam problem kad dajem gas. Kad dadnem gas on kao da se muci da povuce jedva krene. Kad je hladan ufati odmah i ode ko metak. Kad se zagrije ugasi se sam udarim 5,6 puta kurblu i on upali. Dam pun gas on i dalje kao da radi u leru. Malo se pogurnem nogama on krene. I onda se cuje kao da prekida rad masine. Kao da se gasi i pali. Predje 40km/h i povuce i digne do 60km/h i ugasi se sacekam 30,40 min problem se malo rijesi. I opet nakon 3 kilometra isto. Moze pomoc. Objasnio sam sto detaljnije.