Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog

<< < (9/9)

Budy_94:
Nažalost neće biti prilike da se iz serijale izvlači maksimum jer je Runner prodan. Prilikom odlaska na jednu kavu skuter je upao u oko dva klinaca koji se i vide na slici. Kada su probali testni krug bili su prezadovoljni kako ide te mi je njihov otac mi je dao dobru ponudu i nisam odbio, prodao sam ga...
Već sam uzeo drugi skuter yamaha xmax o kojem nešto više u drugoj temi....

:sad1:

matijabb:

di je otiso ocemo ga viđat jos

Ne quotaj tekst sa slikama,pises direktno ispod i zna se kog pitaš.

Budy_94:
Hhah hvala na napomeni za quote !   :icon_biggrin:

Neznam hoću li ga viđati, sumnjam da hoću. Prodan je u jedno selo u Zadarskom zaleđu (Visočane) udaljeno 20 kilometara od mene.
Dečki su se javili, već su naravno isprobali skuter među ekipom... presretni, kažu dere sve druge pedesetke   :glasses9:

matijabb:

--- Citat: Budy_94 - 20 Kolovoz, 2020, 17:33:46 ---Hhah hvala na napomeni za quote !   :icon_biggrin:

Neznam hoću li ga viđati, sumnjam da hoću. Prodan je u jedno selo u Zadarskom zaleđu (Visočane) udaljeno 20 kilometara od mene.
Dečki su se javili, već su naravno isprobali skuter među ekipom... presretni, kažu dere sve druge pedesetke   :glasses9:

--- Kraj citata ---

nisam ti ja stavio napomenu za quote to je admin meni izgleda  :toothy10: :toothy10: a di nece bit presretni ja sam na runnera ko klinjo gledo ko u ferrarija :laughing9: :laughing9:

đabe tebi napomenu stavit kad opet radis istu stvar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju