Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog
Budy_94:
Nažalost neće biti prilike da se iz serijale izvlači maksimum jer je Runner prodan. Prilikom odlaska na jednu kavu skuter je upao u oko dva klinaca koji se i vide na slici. Kada su probali testni krug bili su prezadovoljni kako ide te mi je njihov otac mi je dao dobru ponudu i nisam odbio, prodao sam ga...
Već sam uzeo drugi skuter yamaha xmax o kojem nešto više u drugoj temi....
:sad1:
matijabb:
di je otiso ocemo ga viđat jos
Ne quotaj tekst sa slikama,pises direktno ispod i zna se kog pitaš.
Budy_94:
Hhah hvala na napomeni za quote ! :icon_biggrin:
Neznam hoću li ga viđati, sumnjam da hoću. Prodan je u jedno selo u Zadarskom zaleđu (Visočane) udaljeno 20 kilometara od mene.
Dečki su se javili, već su naravno isprobali skuter među ekipom... presretni, kažu dere sve druge pedesetke :glasses9:
matijabb:
--- Citat: Budy_94 - 20 Kolovoz, 2020, 17:33:46 ---Hhah hvala na napomeni za quote ! :icon_biggrin:
Neznam hoću li ga viđati, sumnjam da hoću. Prodan je u jedno selo u Zadarskom zaleđu (Visočane) udaljeno 20 kilometara od mene.
Dečki su se javili, već su naravno isprobali skuter među ekipom... presretni, kažu dere sve druge pedesetke :glasses9:
--- Kraj citata ---
nisam ti ja stavio napomenu za quote to je admin meni izgleda :toothy10: :toothy10: a di nece bit presretni ja sam na runnera ko klinjo gledo ko u ferrarija :laughing9: :laughing9:
đabe tebi napomenu stavit kad opet radis istu stvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju