Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog

<< < (8/9) > >>

challenbeen:

--- Citat: Budy_94 - 17 Kolovoz, 2020, 09:28:31 ---
--- Citat: matija84m - 13 Kolovoz, 2020, 12:25:44 ---Samo provjerit dali je cilindar ostal ravan gore na dosjedu glave, ako treba poravnat ga malo.
Glavu zbog pregrijavanja isto poravnat jer sigurno treba.

--- Kraj citata ---

Da provjerit ću jer vjerojatno se sve pokrivilo od 3-4 kuhanja.

--- Citat: mic - 13 Kolovoz, 2020, 18:07:38 ---Stavi snimku da imamo što gledati  :toothy9: Baš me zanima kako radi takav setup kad je sve novo

--- Kraj citata ---

Hehe ide snimka još malo, i mene je iskreno zanimalo kako radi kad je sve presloženo i nova termogrupa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ajmo Budy, di nam je snimkaaa... zašto čekamom kad ćemo u điiir

Budy_94:

--- Citat: challenbeen - 18 Kolovoz, 2020, 13:03:14 ---
--- Citat: Budy_94 - 17 Kolovoz, 2020, 09:28:31 ---
--- Citat: matija84m - 13 Kolovoz, 2020, 12:25:44 ---Samo provjerit dali je cilindar ostal ravan gore na dosjedu glave, ako treba poravnat ga malo.
Glavu zbog pregrijavanja isto poravnat jer sigurno treba.

--- Kraj citata ---

Da provjerit ću jer vjerojatno se sve pokrivilo od 3-4 kuhanja.

--- Citat: mic - 13 Kolovoz, 2020, 18:07:38 ---Stavi snimku da imamo što gledati  :toothy9: Baš me zanima kako radi takav setup kad je sve novo

--- Kraj citata ---

Hehe ide snimka još malo, i mene je iskreno zanimalo kako radi kad je sve presloženo i nova termogrupa  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ajmo Budy, di nam je snimkaaa... zašto čekamom kad ćemo u điiir

--- Kraj citata ---

Prijatelju snimka ide uskoro, nadam se i đir  :icon_biggrin:

Inače velika zahvala članu chalenbeen - Marko koji je pomogao pri završavanju radova i prvom paljenju skutera, također je
za novo složenu Gileru donirao litru Motula scooter experta 2t i ulje za getribu, svaka čast   :notworthy:

Nekidan je pala đirada od 40km sa dečkima iz debeljaka koji mislim nisu članovi foruma al imaju brutalno složene aeroxe
sa Stage 6 Racing MK2, yasuni C16 i Dellorto 21 black... (oba imaju isti setup)
Probali su Runner i ostali iznenađeni kako ide serijala, punila je do 100 po njenom satu, koliko je GPS-a neznam.  :dontknow:
Probao sam i ja njihove aerox-e.. i ostao u čudu, brutala. Serijski skuter je bicikla u usporedbi sa tim.

srunner221:
Fino slozeno i svaka cast na trudu ali nisu to nikakvi wooow fezultati... tako bi i trebo ic pa cak i nesto brze, imas na mom yt kanalu kako je moj nrg mc3 punio cca 102-104 gpsa sa starom termo... sad mi runner sa rms termogrupom puni cca 110+ zalegnut ili ti 100-105 ne zalegnut (po satu)

Budy_94:

--- Citat: srunner221 - 18 Kolovoz, 2020, 14:18:06 ---Fino slozeno i svaka cast na trudu ali nisu to nikakvi wooow fezultati... tako bi i trebo ic pa cak i nesto brze, imas na mom yt kanalu kako je moj nrg mc3 punio cca 102-104 gpsa sa starom termo... sad mi runner sa rms termogrupom puni cca 110+ zalegnut ili ti 100-105 ne zalegnut (po satu)

--- Kraj citata ---

Hvala, nije loše ispalo iako znam da iskusniji mogu izvući još iz serijske termogrupe. Tvoji rezultati su odlični neki govore da je sa base kitom uspjeh prebaciti 100 gps-a
kamoli sa serijalom.
Kod mene je jedan od razloga 5.5 grama rolice u malossi multivaru. To je prelagano pa prevrtava dosta, idealne bi bile 6 ili 6.5 grama
jer očito multivar traži osjetno teže nego serijski vario.
Uz to je na skuteru bijela centralna opruga..
Malo teže rolice i serijski centralni feder i sigurno bi se dobio još koji kilometar krajnje uz mrvicu slabije ubrzanje.

srunner221:
Mslm da su i meni tu negdje oko 6 igrale ali nisam 100% siguran to se trebas igrat i bio mi je ljubicasti centralni... treba se samo poigrat i izvadit ce se jos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju