Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog
Budy_94:
Pozdrav ekipa :hello: ,u ovoj temi ću predstaviti moj Runner 50, 2004 godište o kojem sam već ponešto napisao u kutku za nove članove.
Sve je počelo početkom ove godine kad sam nakon dugo godina bez skutera došao na ideju da nabavim neki. Jedini kriterij je bio
da ne bude kinez nego po mogućnosti neki skuter sa piaggio LC mašinom.
Pošto nisam htio ići u susjedne županije gledao sam samo skutere u Zadru i okolici.
Izbora početkom godine (3 mjesec) nije baš bilo, sve su bili više - manje neočuvani skuteri ili novi koji su mi bili van budžeta.
Išao sam pogledati nekoliko povoljnijih sa oglasa koji su bili u katastrofalnom stanju..
Nakon mjesec dana gledanja našla se žuta gilera koju sam otišao pogledati. Bila je u voznom stanju neregistrirana.. :sad1:
na kraju mi je potraga dosadila te sam je za simboličnu cijenu i kupio.
Na satu stoji 16500 km realno nekih 50 i kusur tisuća :laughing7:
Vidio sam odmah da će biti šarafanja što mi nije teško palo jer nešto iskustva imam od prije.
Sada već davne 2007. godine sam imao Cpi Aragon 50 2t Chinarelli :laughing6: na koji sam nabacio dr.evo :headbang:
te su se po uobičajenoj proceduri umorni serijski ležaji raspali u parsto km pa sam tu stekao iskustva u slaganju mašina..
Budy_94:
Kako sam i slutio problemi sa jeftinim skuterom su počeli već nakon tjedan dana. :angry7:
Skuter se nakon nekoliko odvoženih đireva po 10 km počeo gasiti u vožnji. Nisam se previše brinuo.
Provjerio sam standardne stvari, svjećica, filter goriva itd.. karburator.. nije bilo ništa od navedenog. :dontknow:
Da napomenem u trenutku kupnje skuter je imao Dr. Evo 70, gianelli reverse, malossi multivar i weber12 koji nije bio u dobrom stanju (curilo gorivo..)
pa sam odmah naručio Dellorto phva 17.5 ED, nekoliko dizni i malossi red sponge da kit prodiše.
Nakon ugradnje Della 17.5 i štelanja skuter se preporodio po pitanju performansi.
Problem gašenja u vožnji i dalje je ostao. Sve to vrijeme nisam imao funkcionalnu čukicu za temperaturu.
Uskoro je počelo i otežano paljenje kad je skuter hladan pa sam odlučio skinuti termogrupu.
Kad sam skinuo imao sam što i vidjeti. Cilindar je imao tragove pregrijavanja, karike su imale skoro milimetar zazora,a klip nije najbolje izgledao.
Sljedeću sam pregledao pumpu vode.. provrtila mesingana vida u impeleru i pumpa nije gonila vodu, sliku nemam, tada mi nije bilo do slikanja :angry9:
Znao sam što slijedi - blokovi popola.
matija84m:
12 karb moze posluzit jedino na 49ccm
Za kit treba 17.5 i pamatno da si ga kupil odma. Ubaci si orginal vodenu pumpu pa si miran sa tim.
A kit bi mozda posluzil uz nove karike :dontknow:
challenbeen:
--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 06:46:03 ---12 karb moze posluzit jedino na 49ccm
Za kit treba 17.5 i pamatno da si ga kupil odma. Ubaci si orginal vodenu pumpu pa si miran sa tim.
A kit bi mozda posluzil uz nove karike :dontknow:
--- Kraj citata ---
Skuter je već sređen tip top :toothy9:
Čekaj nastavak
Budy_94:
Istina, Weber12 je dobar samo za serijalu, sa dell 17,5 na dr.evo 70 je preporod, airbox je bio serijski samo malossi spužvica
i skinuta lulica sa filtera zraka. Diznu sam stavio naprije 74 pa je bio suh, nakon toga 78 opet nedovoljno te nakon toga 80
sa kojom je radio jako dobro, da je bila 82 bilo bi idealno.
Kit bi sa novim karikama poslužio, međutim, stajanje, gašenje u vožnji me toliko izludilo da sam naručio novu termogrupu
i pumpu vode nažalost ne originalnu nego RMS pakiranje, ali nadam se da će poslužiti. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju