Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog

<< < (6/9) > >>

Budy_94:

--- Citat: challenbeen - 10 Kolovoz, 2020, 21:33:17 ---A svatko danas ima nakitanog, meni je bilo gušt čovika pratiti kako slaže stock orginal sve Piaggio makinu... ufff  :glasses9: :headbang:

--- Kraj citata ---

Hvala prijatelju na podršci  :toothy10: Serijala isto nije loša u kombinaciji sa rezom.

--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 21:46:43 ---Serijala je cist ok.
Problem nastane kad ti postane sporo i slabo. Ma nije cak problem ni u brzini jer serijala razvija dobru brzinu, ali uzbrdo pocne zivcirat, tu je velika razlika. I onda se događa da nemozes pratit promet, a o preticanju da ne pricam.
Zato je ljepse vozit 70ccm na pola gasa, pa imas snagu u rezervi.

--- Kraj citata ---

Slažem se da je kit osjetno jači na uzbrdicama, možda ga i stavim uskoro, vidjet ćemo kako će skuter raditi kao serijala najprije.

mic:
Ne znam može li se glava baš toliko iskriviti, sastavljao sam više vodeno hladenih 2t motorica koji su zaribali ili se pregrijali sa starom glavom i nikad problema nije bilo. Nove brtve i gumice se stave, pohonas cilindar, stavis klip novi i imas novi kit za manje od pola cijene novoga. Nije za bacit taj stari dr evo

Budy_94:
I lagano su se sklapali blokovi...

Slaganje vodene pumpe me izmrcvarilo.. ugradnja semeringa vodene pumpe je ubitačan posao bez alata

Konačno složena  :happy6:

I konačno kompletirani blokoviii..
Ležaji su u blokove išli grijanjem bez povećih problema, radilica je ohlađena hladnim sprejem te je u veliki blok upala bez problema.
Poklapanje malog bloka je išlo teže, dotegao sam vidama i sa par laganih udaraca čekićem otkočio radilicu.. vrti se bez problema lufta nema  :toothy10:

Budy_94:
Još nabaciti na ramu i gassss :hbusa:

Budy_94:

--- Citat: mic - 11 Kolovoz, 2020, 01:00:48 ---Ne znam može li se glava baš toliko iskriviti, sastavljao sam više vodeno hladenih 2t motorica koji su zaribali ili se pregrijali sa starom glavom i nikad problema nije bilo. Nove brtve i gumice se stave, pohonas cilindar, stavis klip novi i imas novi kit za manje od pola cijene novoga. Nije za bacit taj stari dr evo

--- Kraj citata ---

Dobro kažeš, vjerojatno se stari Dr. Evo još mogao i pokrpati da vozi mada nisam htio se voziti na tom kitu više, nisam mu vjerovao.

--- Citat: tdj595 - 10 Kolovoz, 2020, 23:00:49 ---Pitanje koliko ce snage dat taj novi cilindar. Ipak su ih oslabili s godinama

--- Kraj citata ---

Nisam siguran koliko je oslabljen u odnosu na stare verzije cilindara, postaviti ću snimku ubrzanja i top speed
pa će se moći pogledati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju