Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner SP50 --> Povratak otpisanog

<< < (4/9) > >>

tdj595:
Koliko dode izvlakac. Gledam isplati li se iz kine narucit ili kod nas ima po istojncijeni

dario007:
Trebao si temu prije otvoriti,imas volju,ali neke stvari nisi trebao kupovati.Bolje bi te se usmjerilo za neke stvari.

Ntn taiwan
Rms vodena
Kok semerinzi

To su stvari koje ja na skuter slagan za sebe nebi stavio,ti dijelovi su upitne kvalitete...

Budy_94:

--- Citat: matija84m - 10 Kolovoz, 2020, 19:15:30 ---A jbt. Sad si me razocaral, pa zasto serijala?
Ocekival sam neki kit.

--- Kraj citata ---

Hhah pretpostavio sam da će biti razočarenje kad vidite serijsku termogrupu  :toothy12:
Razlog tome je što mi je kit u startu odma digao živce sa stajanjem i gašenjem, makar nije bio problem u njemu
već u vodenoj pumpi, reko makar da se bezbrižno vozim na serijali do kraja ljeta bez kvarova..
Ipak nisam odustao od ponovnog stavljanja kita jer imam dosta dobru podlogu, dell 17,5, multivar i reverse
pa bi to bilo idealno za jedan dr.evo nabaciti.. dizne već imam i sve što je potrebno.
Razmišljao sam se i da prodamm serijsku termogrupu pa odma nadodam za kit, neznam ni sam :dontknow:

Budy_94:

--- Citat: tdj595 - 10 Kolovoz, 2020, 19:37:25 ---Koliko dode izvlakac. Gledam isplati li se iz kine narucit ili kod nas ima po istojncijeni

--- Kraj citata ---

Izvlakač dođe 180 kuna, a sad isplati li se naručivati izvana nemam pojma

mic:
Ako vec imas stari dr evo cilindar možeš ga razbušiti na prvu sljedeću mjeru i kupiti samo klip novi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju