I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
https://modricaoil.com/Product/Read/DVOTAKTOL-SINT-producttype-6Netreba ti ništa bolje za to kinežče
Citat: Deki. - 31 Srpanj, 2020, 17:55:42https://modricaoil.com/Product/Read/DVOTAKTOL-SINT-producttype-6Netreba ti ništa bolje za to kinežčePa to je polusintetika
u 17 god kupovine ulja, samo mi jedno nije valjalo zbog kojeg su rikavale svjecice na tjednoj bazibilo je to petrol sa nacrtanim skuterom istocio i kupio motul koji je tad kostao 50kn, i gass, nikad vise mi niti jedna svjecica nije krepala(jel trebam spomenut da dan danas vozim iridiumku koja je kupljena 7mj 2013god evo i post iz 2009, trazilica je cudoCitat: igor.sb - 01 Ožujak, 2009, 18:22:55prije jedno 3-4god koristio petrolovo ulje, valjda polusintetika, ma kostalo sicu novaca 15kn pola litreuredno mi rikavale svijecice svakih 100km, promjenio jedno 5 komada nakon sto mi dopizdilo svjecice mjenjat istresem ulja sto je ostalo i predjem na drugo, na motulovu polusintetiku od 50kn i vise nikakvih problema nije bilo vidio sam da njemacka proizvodi maziva za petrol da li je to i prije bilo, jel se to sta promjenilo unazad tih par godina
prije jedno 3-4god koristio petrolovo ulje, valjda polusintetika, ma kostalo sicu novaca 15kn pola litreuredno mi rikavale svijecice svakih 100km, promjenio jedno 5 komada nakon sto mi dopizdilo svjecice mjenjat istresem ulja sto je ostalo i predjem na drugo, na motulovu polusintetiku od 50kn i vise nikakvih problema nije bilo vidio sam da njemacka proizvodi maziva za petrol da li je to i prije bilo, jel se to sta promjenilo unazad tih par godina
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Ja sam se navuko na Ipone jagodicu i ne mislim ništa drugo više isprobavat, skupo je i možda ne vrijedi te pare al ono *ebe mi se kolko ja km radim godišnje skroz mi je nebitno jel dam 200kn za dve litre ili 80kn
Hvala Igore za info,jel Japanka?
Citat:Ja sam se navuko na Ipone jagodicu i ne mislim ništa drugo više isprobavat, skupo je i možda ne vrijedi te pare al ono *ebe mi se kolko ja km radim godišnje skroz mi je nebitno jel dam 200kn za dve litre ili 80knKakvo je to ulje? Nisam još čuo da neko koristi. Polusint ili full sint?
Da mi je neko reko da ima ulja s mirisom steral bi ga u rodno mjesto...a jel ima možda sa aromom domačeg špeka?? Obožavam špek!!! i sve domače plodove svinjca.