Edit, nisam.uspio izvadit probne tablice!!!!!
Zasto?
Za probe ne vrijedi E polica, vec traze na papiru. Ali ispisano pisacom masinom pod obavezno, s fontom iz Hitlerovih bunkera.
Proslijedim.E polocu u PDF-u na mail, uredno je isprintaju, potpisem, i onda mi kaze da ne valja onaj HUO broj...Zovem ove iz osigiranja, krste se nogama i vele da su svi umrezeni, i nije jasno o cemu se tu radi...
Pet puta sam zapocinjao proces, pa daj dokumente ispocetka kao da sam pet puta dosao jednom...
Nakon 3h jebacine, pokupio se bez probi jer fakat nisam vise imao zivaca koji su ionako karbonizirani od tih g#vn#rskih trhnickih pregleda, mazno sam im tamo ona vrata da se vise ne zatvaraju kak treba.
Najjace mi je kako su se okurazili i koliko sad pametuju, a ne mogu obavljati osnovne radnje. Dodje serijski V-strom, cvojek u godinama, ne cuje se motor. I baja prvo sto je uradio, uzeo ledicu, vjesto je, ali nestrucno upalio, jer sam vidio da je prejako stisnuo prekidac koji ce brzo crknut, i za to bi trrbalo propisat kaznu bicevanja s kabelom od dalekovoda, i razgledava unutrasnjost serijakog auspuha koji se, ponavljam, ne cuje.
Bitno da on gleda serijski auspuh iznutta i broji katalizatoru sace, a jebene probe ne moze izbaditi na mom autu. Puj majku im j****!