Na prodaju moj nrg 70 2007g
Registiran do 0619
Vlasnik i sve cisto
Prelazim na nesto drugo tako da ide u prodaju
Gume stavljene pocetkom ove godine
Lakiran u crno ne zbog padova i razbijenih plastika,nego zbog sitnih crtica i vlastitog gusta
Od nekih dodataka ima prednju kompletnu kocionu celjust od novog vxr-a,style kocnice na stelanje,led zmigavce,kubla stage6,malo bolja svjetla,trokut airbox,neki lakirani dodaci
Na skuteru nista nije strgano i polomljeno
Kupljen prije 3g sa 11000 na satu,sada ima 26000,ja sam drugi vlasnik
Svaki seraf je bio promjenjen ako nije valjao kao i svaki lager i bilo koj dio na motoru,tako da nema nikakvog zamora materijala ili potrosenosti!
Ono sta se trebalo promjenit je promjenjeno i prije reda,a neke stvari su promjenite mada nije ni trebalo
Uljna pumpa je izbacena i radi se mjesavina direktno u rezervar
Na 19000 stavljena nova radilica sa legerima,semerinzima i vodenom pumpom,a na 20000 stavljen stage6 sport pro mk2 kit
Na 22000 stavljen yasuni c16
Setup je i danas takav
Setup skutera
Radilica rito racing 15000 polirana
Iglicasti klipa malossi nasiri
Lageri ntn japan
Corteco semerinzi
Termogrupa stage 6 sport pro mk2
Fergazer dell 21.5
Trokutasti airbox
Variomat polini evolution r02 102mm
Kvacilo polini 3g
Zvono malossi wingbell
Linearne polutke
Getriba orginal 13% duza
Remen seriski
Skuter je isao oko 120gpsa sa 7% duzom getribom,a sad sa 13% je dobio jos vise momenta,ali krajnja nije probana zbog vremena
U skuter je ulozeno jako puno truda i krdo love,svi djelovi su kupljeni novi!
Samo ovo proljece i ljeto sam ulozio skoro 5000kn,a u tri godine 14000kn sve skupa
Zna se koliko i sta treba da se slozi ovakav setup
Ozbiljan kupac se moze uvjerit u svaki dio koj je na motoru,znaci skidam sve sta treba zbog provjere ako je potrebno
Sa ozbiljnim kupcem mogu i nesto sitno pregovarat zavisno o zeljama i novcima
Mogucnost kupnje skutera u ovakvom setupu,sa drugim slozenim nanovo blokovima,termogrupom malossi ili orginal,sa razlicitim spuhovima
Znaci setup se moze korigirat po zelji
Ima u oglasu sa djelovima sta je sve na raspolaganju pa se moze birat
Skuter se prodaje zbog kupnje drugog tako da je sve na prodaju i moguce su razne kombinacije naravno za novce
U ovom kompletnom setupu
Cijena 9400kn
Mob:098/9857925
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk