Tehnički kutak > Garaža
Piaggio Skipper ST 150 4T 2002 by Challenbeen
challenbeen:
--- Citat: matijabb - 20 Kolovoz, 2020, 20:00:57 ---vidim na viru si bio a javio se nisi :toothy12: :toothy12: :toothy12: daj reci mi kakva su ti dosadasnja iskustva s konijem,sef di sam radio ko dostavljac je njemu vozio tih 6,7 zipova na pripremu za sezonu,ovaj mu je reko da je sve zivo izmjenjo,ovaj je povjerovo jer mu puca k oce mu dostavljaci sezonu prezivit, svakako nisu prijavljeni a mi kad smo krenuli radit sitnice na njima skuzili smo da su skuteri vece groblje nego sezonu prije,"nove" sajle od kocnice koje pucaju,"nove" disk plocice koje struzu i sl.
--- Kraj citata ---
nismo se tad upoznali na fejsu.
što se tiče skippera, bio je u fenomenalnom stanju za godine. Mašina iako sam je izvozao 1300 km pun gas, pali i dalje na zub, kompresija vrhunska, sve na njemu štima ...
challenbeen:
Skipper ST150 4t 2v
brutalan skuter. ni kune mi nije žao za njega što sam ga platio i uložio u njega.
U srijedu cijeli dan vozanje sa njime, dočekao je i prinovu kod Buddy-a, koji je kupio X-Max250 2007 god, 300 km prošao taj dan.
Jučer, tj četvrtak, u 08:00 krićem sa njime prema Biogradu.
Fotka skippera kad sam doso po curu:
Upućemo se Jadranskom magistralom južnije....
Hlađenje mašine u pirovcu i tankanje pun tank:
Bacanje par fotki sa Šibenskog mosta:
Navratili do Primoštena:
Iznad Trogira se punili, i evo nas u Splitu u City Centar One
što se tiče vožnje, raketa. 80 km/h njegova brzina, i to je bas pun gas. Drž nedaj, dovezao nas je bez problema do Splita, i bacili smo điranje po Splitu i malo do Stobreča, i tako to...
Skuter je ostao ispred Pribudić-Borčić trgovine
Razlog tome, saznat će te u novo-otvorenoj temi uskoro :toothy10:
idem za koji dan po njega
ipak, MIC mi mora far ispolirat hahahahaha
challenbeen:
Skipper je došao kući bez ikakvog problema. Lagano na 3/4 gasa, Od Splita preko Trogira, Vrpolja, Šibenika, pa na Stankovce, Benkovac, Posedarje i Povljana... :icon_thumright: :headbang: :toothy9: :icon_biggrin:
Nije uopće pokazao nikakve znakove umora. 9 litara benzina :dontknow:
Trenutno stanje kilometara:
a ovo je prinova :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy10: :laughing9: :laughing7:
Svi troje su mi garanžirani, eto nevremena, opet... (iza skroz je automatik A5 1990 godina)
challenbeen:
Malo sam ga raskopao jer nakon puta od 450 km (Povljana - Biograd - Split - Benkovac - Povljana) nije osjetio nikakvi znak umora niti gubio na gasu ili slično, odlučio sam da ću ga zadržati. :glasses9:
Motor radi perfektno, sve sam ionako na njemu novo promijenio, onda ću i dalje uložit u njega da imam neki projekt uz novu prinovu.
Za sada sam naručio drugi polovni karb, za igranje i učenje, neke sitnice od plastika te drugi sat, jer cu ga sam pokušati reparirati... Pa koliko uspijem uspijem. Far sam izvadio i nosim ga ga na poliranje kod MIC a tamo za 15-estak dana, nadam se da ću uzet stvari za reparaciju vilica, reparaciju i servis prednje disk kočnice i cijelog sistema.
Razmišljam i o farbanju... :icon_biggrin: ali to tek na zimu kao i tapeciranje sjedala... :dontknow:
trenutno stanje kilometara: 24.034 km
Tomi_ZG:
Puno ti troši,ja šarafim povremeno jednoga i potrošnja mu je oko 3.5 litre po gradu i to brže vožnje,ima multivar i osjeti se na ubrzanju,krajnja je ista oko 105-107 po satu kako kad
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju